Spalatorie covoare Satu Mare

Publicat pe 2 Decembrie 2019
Pavimenti a deschis la Satu Mare o curatatorie moderna de covoare

De ce sa apelezi la o firma de spalatorie covoare ? 

NU PIERZI TIMP PENTRU A AJUNGE LA SPALATORIE

Va asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa indicata de tine, cat si returnarea dupa spalare profesionala a acestora, perfect spalate si parfumate.

Te asiguram ca intr-un un interval stabilit de comun acord, ajungem pentru a ridica sau livra covoarele tale

Firma noastra Pavimeni a deschis Sapalatorie covoare Satu Mare – platesti doar 9,50 lei pe metru patrat si noi te asiguram ca iti scoatem orice urme de pete, mirosuri, acarieni din covoarele tale.

LIVRARE SI RIDICARE PROGRAMABILA

Stim ca timpul tau este pretios. Tocmai de aceea, e suficient sa ne contactezi la numarul nostru de telefon 0771 133 102 sau prin formularul online, pe Facebook sau WhatsApp si stabilim impreuna un interval convenabil pentru tine, in general 24 ore, in care sa preluam si apoi sa iti livram covoarele spalate direct acasa.

ECONOMISESTI BANI PE TRANSPORT

Transportul covoarelor este gratuit pentru pertru orice fel de covor.

Atunci cand alegeti o spalatorie de covoare, trebuie sa va uitati in primul si primul rand, chiar si inaintea procedeului de spalare, la USCAREA covoarelor dvs. Daca aceasta nu se efectueaza in parametri optimi, va veti alege cu niste covoare imbacsite si urat mirositoare!

De ce este nevoie de o atentie sporita in ceea ce priveste curatarea unor astfel de lucruri delicate? Tesatura covoarelor si tesatura mochetelor sunt cele mai importante depozite de praf, mirosuri, bacterii si acarieni. Pentru ca zilnic calcam pe covoare noastre si pentru ca, mai ales copiii prefera sa se joace pe jos, trebuie sa fim foarte atenti la felul in care vor fi curatate si parfumate!

O casa cu adevarat curata este, dupa parerea noastra, o casa in care covoarele arata impecabil, sunt stralucitoare, in culori proaspete! Noi suntem foarte atenti la procesul de curatare. El trebuie realizat cu mare atentie si trebuie adaptat fiecarui tip de material folosit pentru confectionarea covoarelor.

Daca vrei sa beneficiezi si tu de o spalatorie de covoare la Satu Mare ne gasesti pe Str. Dara nr. 49 sau la nr. de telefon 0771 133 102

Domenii: Lifestyle

Smart Hosting SRL

Oferim servicii web inca din anul 2006 .Web Hosting oferit pe servere ultra-performante IBM,cu procesoare de 2,8Ghz(X5660 24-Core) Iti oferim, gratuit, certificat de securitate SSL, pentru orice...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →