Special Doors - calitate in materie de elemente esentiale pentru casa

Publicat pe 27 Mai 2021
Un magazin online care isi indreapta atentia spre ceea ce vor clientii si ceea ce au nevoie, care investeste resurse importante pentru ca fiecare persoana interesata sa beneficieze de produse calitative esentiale pentru casa este Special Doors.

Fiecare casa si incapere din casa implicit are nevoie de parchet care sa reziste in ciuda timpului care trece peste el si de usi care se potrivesc perfect si mentin aspectul placut. Aceste doua elemente pot fi comandate de la Special Doors, unde gama de produse este variata si se pliaza pe dorinte diverse.

O simpla accesare a site-ului specialdoors.ro poate aduce direct la usa casei toate cele necesare. Pentru ca fiecare casa difera de cealalta, la fel este si in cazul spatiului in care trebuie montata usa. Unele necesita un toc de marimi diferite, caracteristica ce poate fi gasita la unele modele. Gama de produse este in continua dezvoltare si apar regulat modele noi.

Caracteristicile usilor disponibile

Gusturile nu se discuta si din acest motiv fiecare model este diferit de celalalt, fie si prin mici detalii care conteaza pentru clienti. Din dorinta de a oferi strict ceea ce isi doresc clientii, modelele variaza atat ca model, material, culoare sau chiar grosime, dar un lucru este cert: la niciun model nu s-a facut rabat de calitate.

Indiferent de material, usile rezista in timp. Chiar si cele cu geam de sticla sunt tratate special, astfel incat sa nu se sparga in cazul atingerii cu un obiect contondent. In cazul in care impactul este foarte mare si totusi se sparge, sticla se face bucati mici, astfel incat nimeni sa nu fie ranit.

Fiecare model vine complet echipat, cu toate cele necesare si izoleaza fonic camera pe care o inchide. Preturile variaza, in functie de model, material si poate accesorii. Aproape fiecare usa este disponibila in mai multe variante de culori, pentru ca alegerea sa fie chiar cea cautata de clienti.

Parchet laminat asortat cu usa

Fiind doua piese de rezistenta ale casei, usile si parchetul, acestea trebuie sa se potriveasca una cu cealalta. Din acest motiv, acest magazin online cu usi, accesorii pentru usi si parchet laminat dispune de variate culori si modele.

Parchetul este laminat si are grosimea de 8 mm. Pretul este accesibil comparabil cu preturile din magazinele cu materiale de constructii. Parchetul nu se zgarie foarte usor si sunt disponibile chiar si mai multe nuante la o singura culoare.

Pentru a vizualiza toata gama accesati site-ul.

Contact:

comenzi@specialdoors.ro

0728.476.634

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!