SpecialDoors facilitează alegerile și achizițiile de uși și parchet

Publicat pe 6 Aprilie 2021
SpecialDoors, importator și comericiant de uși și parchet, pune la dispoziția publicului larg o gamă variată de produse. Își focusează atenția pe gamă interesantă de produse, astfel încât pune accent pe stilul modern, pe materiale de calitate și colaborează cu branduri de renume - VarioDor, Terra Click, Doors Bulgaria printre altele.

Uși de intrare și interior

Fie că vorbim de spații comerciale, zone rezidențiale, de case sau de apartamente, zona de acces este una de interes și importantă datorită funcțiilor multiple pe care le îndeplinesc ușile. Acestea sunt responsabile cu a crea un nivel optim de intimitate și siguranță.

Sunt la mare căutare ușile metalice. Acestea pot fi dotate cu funcții și accesorii diverse, menite să sporească gradul de siguranță. SpecialDoors pune la dispoziție uși metalice de intrare cu design modern și variat. Orice achiziție vine la pachet cu o garanție de 2 ani. Comenzile sunt procesate individual, ușile sunt realizate și la comandă, iar prețurile vin astfel pliate în funcție de dotările preferate.

Parchet laminat

Schimbarea ușilor, orice tip de renovare va include nevoia de parchet totodată. Din rațiuni practice, acesta poate fi de asemenea găsit și achiziționat de la Special Doors. Gama de parchet laminat disponibil pe SpecialDoors.ro include grosimi diferite. Deși recomandarea este de a opta pentru ceva mai gros, asta nu înseamnă că de fiecare dată este și posibil. Pot fi alese tipuri de parchet de 6 sau 8 mm, în tonuri de culoare dintre cele mai variate, care să se integreze perfect în orice decor.

Mai mult decât atât, având în vedere că ușile determină adesea nuanța predominantă a altor elemente de decor, parchetul poate fi ales în funcție de acest reper. Regăsiți la Special Doors o paletă cromatică destul de diversă, care să vă permită mixul plăcut cromatic între uși și parchet.

Uși cu design special

Având în vedere că ușa are rol practic, nu doar decorativ, primele aspecte de avut în vedere se referă la gradul de termo și fono izolație creat. Contează însă și designul, acesta fiind o amprentă originală ce poate schimba întregul decor. Descoperiți la Special Doors uși în model deloc comun, inclusiv cele de generație nouă, din sticlă, cu print.

Accesați pagina oficială pentru a descoperi stocul de uși și de parchet, ce este disponibil imediat sau în stocul producătorului. Pentru o amenajare care să vă mulțumească, preferați calitatea oferită de furnizorul Special Doors.

Contact:

0728.476.634

comenzi@specialdoors.ro

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!