Specialistii din industria hoteliera se reunesc la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference!

Publicat pe 15 Martie 2018
TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania, revine pe 24-25 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu solutii relevante, studii de caz concrete si sfaturi utile pentru participanti!

Cea de-a XI-a editie reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si managerii celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca, cu scopul de a identifica provocarile si oportunitatile de business si de a analiza cele mai importante schimbari din domeniu. 

Evenimentul include sesiuni de conferinta, dezbateri interactive, traininguri si o Gala de premiere a celor mai bune proiecte din domeniul turismului si al ospitalitatii.

Conferinta TopHotel

Pe 24 mai, numerosi vorbitori internationali si locali vor oferi participantilor o imagine actuala de ansamblu asupra industriei hoteliere, a turismului si ospitalitatii din Romania. Sesiunile de conferinta si dezbaterile interactive vor avea printre temele principale: industria ospitalitatii din Romania in context regional, aducerea hotelurilor la noile standarde si implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinatiilor pentru locatiile din Romania cu un potential turistic ridicat, inovatia digitala si impactul acesteia asupra industriei ospitalitatii.

Printre vorbitorii evenimentului se numara specialisti renumiti in industrie precum: Dr. Ray F. Iunius, Director Business Develompent, Lausanne Hospitality Consulting, Wolfgang Pagl, Director of Market Management Eastern Europe, Expedia Lodging Partner Services, Takuya Aoyama, Vice President Acquisitions & Development Hyatt International (EAME) LCC, Darren Blanchard, Senior Director Business Development, The Carlson Rezidor Hotel Group, Paul Rosenberg, Director All Brands – Europe Marriott International, Emeline Sýkora-Wintrebert, Development Manager Accorhotels South-Eastern Europe, Jakub Klimczak, Business Development Manager, STR Global, Michael Kessler, CRO Reviewpro, Malgorzata Morek, Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton, Miguel Martins, Development Director for Poland, International Hotels Group.

Gala TopHotel

Premiile excelentei in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Prima zi a evenimentului gazduieste si cea de-a opta editie a Galei TopHotel Awards, un eveniment in care vor fi premiate cele mai bune si inovatoare proiecte si concepte din industria hoteliera, a ospitalitatii si de turism din Romania. 

Nominalizarea in competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE, pana la data de 6 aprilie 2018, accesand site-ul evenimentului www.hotelconference.ro

Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din profesionisti ai industriei.

Creating experience in Hospitality 

A doua zi a evenimentului, 25 mai, este dedicata unui seminar practic cu tema Creating Experience in Hospitality sustinut de Dr. Ray F. Iunius (Director Business Development, Lausanne Hospitality Consulting), structurat pe 4 sesiuni, care vine in sprijinul participantilor ce isi doresc sa obtina cunostintele potrivite pentru a elabora in mod strategic experiente pentru fidelizarea clientilor. 

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu sutinerea partenerului principal DAAS International Group si a partenerilor Expedia Inc, Bitsoft, Nespresso, GROHE, 4Service, Apulum si Revinate.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.hotelconference.ro

Domenii: Turism

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!