Spectrum Eco Construct SRL lanseaza noul site dedicat toaletaricopaci.ro

Publicat pe 8 August 2020
Companie cu o experienta de peste 30 de ani experienta in acest domeniu al toaletarilor de copaci dar si defrisarilor arbori sau vegetatie lanseaza noul site dedicat tuturor clientilor, denumit toaletaricopaci.ro

Toaletarile de copaci reprezinta lucrari tehnicec de specializate al caror tel principal il reprezinta controlul evolutiei copacilor, prin eliminarea sau scurtarea anumitor crengi cu pozitii care incomodeeaza sau care reprezinta un adevarat pericol pentru cladiri, retetele aeriene, semne rutiere etc, stimuland in acelasi timp cresterea sau regenerarea arborilor.

Aceasta lucrarea de toaletari copaci se efectueaza doar in conditii de siguranta sporita cu alpinisti utilitari sau cu nacela, in functie de starea de la fata locului a arborelui.

Foarte important de stiut este faptul ca aceste lucrari de defrisai sau toaletari de copaci se realizeaza doar avand emis un aviz de la PMB - Directia de Mediu, chiar si in situatia in care arborele se afla in terenul sau curtea dvs personala. Exista si exceptii reprezentate doar de crengile uscate sau rupte ori de defrisarea copacilor putrezi care sunt un pericol real de prabusire, in acest caz nemaiavand nevoie de acest aviz emis de primarie.

Defrisari copaci sau taiere copaci se efectueaza pentru acei arbori ce reprezinta un pericol si sunt in grad avansat de declin biologic, uscati in proportie de 70-100%. Aceasta lucrare se efectueaza succesiv prin fragmentarea crengilor mai mari de 20 cm, care se vor segmenta si se vor cobori ancorate cu frangiile sau alte sisteme de sustinere astfel incat masurile de siguranta sa fie maxime. Urmatoarea etapa este reprezentata de defrisarea axului prin acelasi procedeu etapizat dupa care al sfarsit se va trece in etapa in care se vor indeparta sau extrage cu grija radacinile copacilor, fara a fi periclita gardurile, anexele, fundatiile sau retelele edilitare subterane.

Defrisarea vegetatiei spontane este o lucrare tehnica necesara pe terenului sau in curtea dvs si se realizeaza fie cu ajutorul unei motocositoare profesionale , pe terenurile mici sau cu ajutorul tocatorului forestier industrial din dotarea companiei Spectrum Eco Construct. 

Defrisarea ambroziei reprezinta o alta lucrare pe care compania o poate realiza, dispunand de echipamentele si utilajele necesare pentru indepartarea acestei plante foarte daunatoare pentru oameni, care se dezvolta in proximitatea spatiilor locuite si provoaca alergii atat la copii, cat si la adulti. Aceasta se defriseaza mecanic la suprafata solului. In primul moment in care ati descoperit ambrozie pe terenul dvs va recomandam sa apelati la specialisti pentru a o indeparta deoarece ritmul de inmultire este unul foarte alert si va pune stapinire din ce in ce mai mult pe suprafata de teren. Pana la eliminarea totala a acestei plante de pe terenul dvs, compania noastra recomanda cosirea mecanica in mod regulat, ori de cate ori este necesar, pana la stoparea definitiva a dezvoltarii acesteia.

Servicii de curatare teren de vegetatie si arbusti sau buruieni

Compania Spectrum Eco Construct va ofera servicii profesionale de curatare teren de balarii, buruieni, arbusti, vegetatie spontana sau a terenului pe care urmeaza sa fie construita o casa atat in Bucuresti sau Ilfov cat si pe o proximitate de 50-100km.

Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice risca amenzi in cazul in care nu isi ingrijesc terenurile si nu au grija de ele, conform hotararii 12/2010 privind masurile de asigurare a ingradirii, salubrizarii si a igienizarii terenurilor virane. Societatea noastra detine utilaje specializate cum ar fi mulcer forestier Bobcat sau drujbe si motocositoare care fac posibila curatarea terenurilor mecanizat, chiar si pe terenuri ce prezinta denivelari.

Domenii: Afaceri

Spectrum Eco Construct SRL

Spectrum Eco Construct reprezinta o companie care are ca principal domeniu de activitate toaletarea arborilor, defrisarea arborilor, a vegetatiei spontane dar si a ambroziei etc.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →