Sprijinirea și împuternicirea altor femei în afaceri creează un mediu profesional mai incluziv și mai dinamic

Publicat pe 17 Noiembrie 2023
Bianca Tudor, o antreprenoare vizionară din București, România, a fost în fruntea a două inițiative remarcabile, ELITE Communication și ELITE Business Women, demonstrând un angajament în ultimii 9 ani de a împuternici brandurile și femeile deopotrivă.

Ridicați în timp ce urcați. Sprijinirea și împuternicirea altor femei în afaceri creează un mediu profesional mai incluziv și mai dinamic.

ELITE Communication: O voce pentru afaceri și branduri!

Din iulie 2020, Bianca Tudor este fondator și CEO al ELITE Communication, o companie cu misiunea de a umaniza brandurile și de a le ajuta să își găsească o voce unică într-un peisaj digital aglomerat. 

Cu convingerea că oamenii cumpără de la alți oameni, compania se concentrează pe crearea de identități de brand, dezvoltarea de strategii de comunicare de brand și îmbunătățirea brandingului personal pentru femei antreprenor , uneori și bărbati. 

Într-o lume saturată de mărci, ELITE Communication ne reamintește importanța autenticității, a povestii din spatele afacerilor și a unei direcții clare pentru a asigura o comunicare online de calitate. Oferind brandurilor o notă umană, Bianca Tudor și echipa sa le permit acestora să se conecteze cu publicul lor la un nivel mai profund, ceea ce conduce în cele din urmă la succes și la construirea unor relații de durată.

Pariul Biancăi Tudor în mediul de afaceri? Sprijinirea femeilor antreprenor în dezvoltarea afacerilor 

Pe lângă rolul său la ELITE Communication, Bianca Tudor este, de asemenea, fondator și CEO al ELITE Business Women, o afacere pe care a lansat-o în ianuarie 2015. Timp de aproape nouă ani, ELITE Business Women a fost o forță motrice în spatele împuternicirii femeilor antreprenor din București și nu numai.

ELITE Business Women funcționează ca o platformă care sprijină, educă și conectează femeile de afaceri. Prin diverse inițiative, evenimente și oportunități de networking, organizația ajută femeile să își dezvolte abilitățile antreprenoriale, să încurajeze relațiile profesionale și să își atingă obiectivele de afaceri. Conducerea Biancăi Tudor a fost esențială în crearea unei comunități de susținere pentru femeile din lumea afacerilor.

ELITE Business Women Club (EBWC), alături de ELITE Communication, este o dovadă a angajamentului de a împuternici atât brandurile, cât și femeile. Acest dublu accent reflectă dedicarea Biancăi Tudor de a hrăni un peisaj de afaceri mai incluziv și mai dinamic, în care femeile sunt încurajate să își atingă aspirațiile și în care brandurile sunt încurajate să își spună poveștile unice.

Activitatea Biancăi Tudor cu ELITE Communication și ELITE Business Women exemplifică puterea antreprenoriatului de a genera schimbare și emancipare. Dând o voce brandurilor și femeilor, ea a devenit un catalizator al progresului în lumea afacerilor, atât în România, cât și în afara ei. Activitatea  ei continuă să îi inspire și pe alții să își găsească vocea unică și să aibă un impact de durată.

Bianca Tudor EBW Club, top recomandări pentru femeile antreprenor și companii deopotrivă:

Stabiliți obiective clare: Definiți-vă obiectivele pe termen lung și pe termen scurt.  Având o direcție clară vă va ajuta să rămâneți concentrat și motivat. Agendă zilnică, săptămânală, lunară, trimestrială, anuală.

Network ul tău și construirea de relații: Crearea de rețele este esențială în afaceri. Construiți relații profesionale puternice, atât în interiorul, cât și în afara industriei dumneavoastră, deoarece acestea pot deschide uși către oportunități și colaborări.

Învățare continuă: Rămâneți curioși și deschiși la învățare. Lumea afacerilor este în continuă evoluție și este esențial să rămâneți informat cu privire la tendințele și evoluțiile din industrie.

Căutați mentorat: Găsiți un mentor sau un model de rol care să vă ofere îndrumare și sprijin. Experiența lor poate fi neprețuită în creșterea dumneavoastră profesională. Lucrez cu mentor din 2012, Gérard mi-a fost alături pentru a continua să mă dezvolt ca om și profesionist. Nu afacerile cresc ci oamenii cresc și dezvoltă afaceri!

 Apărați-vă singur/ă: Nu vă fie teamă să vă exprimați și să vă susțineți ideile și valoarea dumneavoastră. Fiți cel mai bun avocat al activității dumneavoastră.

Echilibrul între muncă și viața personală: Străduiți-vă să găsiți un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată. Echilibrul este esențial pentru bunăstarea și productivitatea generală.

Acceptați provocările: Priviți provocările ca pe niște oportunități de creștere. Acceptarea provocărilor poate duce la dezvoltare personală și profesională. Am intrat în lumea afacerilor la 19 ani, la 26 am început un business, la 30 eram aleasă ca Business Advisor în proiecte Europene . Nu am fost niciodată pregătită dar am acceptat că mă voi strădui să învăț mereu!

Fiți rezilient/ă: În fața eșecurilor și a obstacolelor, reziliența este cel mai mare atu al dumneavoastră. Învățați din eșecuri și continuați să mergeți înainte. Am eșuat de multe ori și de 2 ori am luat-o de la zero, singură, știind clar că se poate! Nu renunță , schimbă strategia, oamenii, piața, nișa, etc 

Sprijiniți alte femei: Ridicați în timp ce urcați. Sprijinirea și împuternicirea altor femei în afaceri creează un mediu profesional mai incluziv și mai dinamic. La final de zi suntem toți în aceeași barcă și copilul tău merită să trăiască într-o societate sănătoasă!

Rămâneți informat/ă în legătură cu aspectele financiare: Înțelegeți aspectele financiare ale afacerii dumneavoastră. Familiarizați-vă cu bugetarea, planificarea financiară și investițiile.

Evaluați-vă timpul: Gestionarea timpului este crucială. Prioritizați sarcinile și concentrați-vă asupra a ceea ce este cel mai important pentru a vă atinge obiectivele în mod eficient.

Diversitate și incluziune: Promovați diversitatea și incluziunea la locul de muncă. O echipă diversă duce adesea la soluții mai inovatoare și mai creative.

Adaptabilitate: Fiți adaptabil și deschis la schimbare. Lumea afacerilor este dinamică, iar adaptabilitatea este o abilitate valoroasă.

Sărbătoriți realizările: Nu uitați să vă sărbătoriți succesele, oricât de mici ar fi acestea.

Dă mai departe: Pe măsură ce progresați în cariera dumneavoastră, luați în considerare posibilitatea de a fi mentor și de a sprijini alte femei de afaceri. Dați mai departe ajutorul și îndrumarea pe care le-ați primit.

Fii autentic/ă: Autenticitatea este un instrument puternic. Fiți sinceră cu dumneavoastră și cu valorile dumneavoastră în viața profesională.

Închei prin a spune: Călătoria fiecărei femei în afaceri este unică!

 Calea spre succes vă aparține,  tu ai puterea de a-ti atinge obiectivele și de a avea un  impact semnificativ în lumea afacerilor! Îndrăznește! 


Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!