Start inscrieri! Pe 28 sep incepe Trans-IT, cel mai mare event IT pentru Transport & Logistica

Publicat pe 15 Iulie 2017
Toamna aceasta aduce in Bucuresti un eveniment B2B de referinta pentru transportatori: Trans-IT, singurul eveniment care aduna in acelasi loc toti furnizorii de solutii IT de care are nevoie industria de Transport & Logistica.

Editia Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti, joi si vineri intre orele 10:00-20:00. Deadline expozanti 15 Aug >> http://trans-it.ro

Logistica nu putea lipsi dintr-o conversatie in care Internet of Things, Big Data si AI sunt buzele tuturor. In Septembrie ne intalnim in Bucuresti pentru a vedea cum se aplica trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing si E-business. 

Managementul lantului de aprovizionare se bazeaza azi la fel de mult pe digitalizare cat pe infrastructura fizica. Industria transporturilor este una dinamica, globalizata si ultra-competitiva, in care ritmul accelerat de absorbtie a noilor tehnologii ramane poate una dintre putinele constante. 

De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, pentru fiecare nevoie a unei firme de transport si logistica exista acum o solutie IT care o deserveste, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate in acelasi loc. 

Trans-IT targeteaza o piata de +54 000 firme de transport, doar in Romania

Astazi sunt inregistrate in Romania peste 54 000 de companii locale de transport si logistica. Suntem parte dintr-o piata europeana ce angajeaza peste 11.2 milioane de oameni si genereaza in medie 14% din PIB-ul tarilor membre UE, iar Romania este unul dintre putinele sectoare ce au in continuare loc de crestere. E un domeniu care are toate sansele sa explodeze odata cu avansarea infrastructurii fizice. 

Demo Stage + Trenduri globale in IT, aplicate pe 4 track-uri relevante pentru logistica 

Companiile IT ce vor expune la eveniment sunt invitate sa se prezinte pe Demo Stage, in cadrul a 4 track-uri principale: Integrated Traffic Management Systems, Transport Control & Dynamic Positioning Systems, Data Processing Systems si E-commerce & E-business. Updates despre program pe Facebook: fb.com/TransITRomania

B2B, upper-management networking cu clientii si competitia 

Trans-IT aduce sub acelasi acoperis +90 de companii din elita sectorului IT, fata in fata cu reprezentanti top-management ai unei piete de +54 000 de companii din industria romaneasca de Transport&Logistica, ca tu sa iti cunosti viitorii parteneri de afaceri.

Pe 28-29 septembrie, asadar, ne intalnim in Bucuresti la editia Trans-IT 2017, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti. Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, in baza unei invitatii pe care o puteti obtine online de pe site-ul evenimentului >> http://trans-it.ro

Pentru expozanti, deadline-ul de inscriere este 15 August, iar aplicatiile pe puteti trimite pe acelasi site. 

Pe curand!

Domenii: IT

TRANS-IT

Trans-IT este cel mai mare eveniment romanesc de IT dedicat in intregime industriei de Transport & Logistica. A fost creat ca platforma de comunicare intre cele doua domenii, centralizand...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →