Startup cu potential de crestere in Romania anului 2016

Publicat pe 11 Mai 2016
Ideea de a înființa o afacere s-a conturat în banner-rollup.ro, o firmă de producție publicitară, care în momentul actual se află într-o creștere continuă

Ideea, povestește Dragoș Vlădilă, unul dintre antreprenorii care a inițiat proiectul banner-rollup.ro, s-a născut din nevoia de a deveni independent și de a obține o anumită libertate care nu-i era accesibilă sub statutul de angajat.

În prezent, firma are o experiență de 3 ani pe piața sistemelor expozitionale , deci putem vorbi despre o firmă relativ tânără care a reușit și reușește într-un domeniu care a fost neglijat.

”Domeniul producției publicitare, era un teren pe care nu îl cunoșteam, dar lucrând cu diferiți oameni și firme în domeniul consultanței, am sesizat nevoia companiilor de a se promova și a se face cunoscute nu numai în mediul online, mediu pe care se pune accentul tot mai des, ci și în mediul ”offline” prin diverse tipuri de materiale publicitare, de la pliante și roll-up , pop-up spider, carti de vizita, până  și steaguri personalizate. ”

În România, numărul firmelor nou înființate este în creștere, dar foarte puține dintre ele au succes. Cauza  se datorează mai multor factori care depind într-o mare măsură de nevoia pieței. ”În ceea ce privește firma noastră, ne-am hotărât să punem accentul pe calitate și rapiditate în servirea clienților noștri. De exemplu, am început prin a achiziționa un plotter pentru a produce rollup-uri, iar acum pe lângă faptul că producem siteme  de calitate, le oferim într-un timp foarte rapid, aș putea spune că suntem cei mai rapizi de pe piață, având un timp de lucru de 2 ore pentru realizarea unui astfel de produs.  Este important ca produsele oferite să fie variate. În prezent,  oferim o gamă largă de produse și servicii. În asteptarea sezonului cald , cele mai bine vândute produse ale noastre se muta din sectorul de indoor in cel de outdoor. Asadar steagurile personalizate vin in completarea vanzarilor. Momentul optim pentru a vinde steaguri personalizate, este vara, atunci când există o cerere mult mai mare.”

În acest business este foarte importantă comunicarea cu clientul, motiv pentru care firma se concentrează pe acest aspect, folosindu-se și de social media pentru a comunica noutăți despre produse și oferte. ”Avem un magazin online unde vindem și postăm noutăți despre produse împreună cu un blog unde postăm știri din domeniul publicității, și tutoriale despre cum se montează anumite sisteme. De asemenea ne folosim de Facebook pentru a posta noutăți, imagini cu echipa, oferte etc. Avem încredere în acest business și sperăm să continue să crească și să poată ajuta oamenii pentru care a fost creat.”


Sedra-XP Advertising

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!