STEJERIS – dezvoltare premium pe Drumul Poienii Brasov cu apartamentele livrate cu bucatarii KUXA

Publicat pe 18 Februarie 2019
Dezvoltatorul imobiliar REDESIGN anunta incheierea unui parteneriat cu KUXA studio pentru a livra apartamentele din cadrul proiectului exclusivist STEJERIS cu bucatariile mobilate. Cumparatorii vor avea astfel din prima zi avantajele unei bucatarii functionale si a unui timp mai scurt pana la mutare.

STEJERIS este un proiect rezidential premium format din 8 cladiri cu regim mic de inaltime, dominat de spatii verzi, avand in total 82 de apartamente, duplexuri si penthouse-uri. STEJERIS este amplasat in zona veche a Brasovului, pe drumul spre Poiana Brasov, la 5 minute de centrul orasului si la 15 minute de partiile de schi din Poiana Brasov. Localizarea permite orientarea tuturor apartamentelor spre sud si o vedere spectaculoasa asupra centrului istoric al Brasovului, vf. Tampa sau vf. Postavarul. Investitia totala in proiect este estimata la 15 milioane de Euro.

  Lucrarile de constructie la primele trei cladiri au inceput vara trecuta, primele unitati urmand a fi livrate la finalul trimestrul IV din 2019, iar intregul complex va fi finalizat in trimestrul IV din 2020. In prezent, din prima faza a proiectului sunt contractate peste 50% din apartamente.

 REDESIGN isi propune sa administreze complexul dupa predarea apartamentelor, avand ca prim obiectiv mentinerea unui standard inalt de locuire in linie cu specificul exclusivist si finisajele de calitate. Serviciile de administrare vor include si optiunea de management al apartamentelor in scopul inchirierii in regim hotelier sau pe termen mediu si lung.

Distribuie:

Domenii: Imobiliare

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →