Storel Marketplace – locul din care obtii profit ca seller

Publicat pe 13 August 2018
Magazinele online devin din ce in ce mai competitive in zilele noastre. De la haine pana la ustensile pentur casa si gradina, acestea ofera tot mai multe posibilitati pentru a ne achizitiona ceea ce avem nevoie. In calitate de comerciant, a te remarca pe piata este din ce in ce mai greu.

Ofertele si promotiile saptamanale sau zilnice creeaza un mediu competitiv in care devine dificila sa te remarci, in ciuda calitatii produselor tale. De aceea, Storel Marketplace iti ofer o platforma virtuala in care sa te inscrii si sa devii un seller de success. Iata ce avantaje ai daca te inscrii pe Marketplace Storel. 

Storel Marketplace iti ofera transparenta maxima

Devino seller pe Storel Marketplace si vei avea control maxim asupra detaliilor afacerii tale. Fie ca esti comerciant de modelatoare corporale sau de accesorii pentru laptop si PC, esti sigur ca ai parte de transparenta maxima. Iti incarci ce produse vrei si le faci vizibile pe platforma. Esti sigur ca stocul tau nu ramane nevandut in acest fel.

Indiferent ce produse ai sau ce cantitate de produse ai, te asiguri ca ai deplin control asupra lor. In plus, ai sansa sa beneficiezi de promotii si oferte la orice categorie de produse.

Compari preturile tale cu cele de pe piata

Un alt avantaj al platformei virtuale Storel Marketplace este ca ai sansa sa compari preturile tale cu cele ale competitorilor. Ai sansa sa iti ajustezi strategia de vanzare si sa iti cresti profitul pe termen lung. Poti vedea preturile promotiilor, modul de realizare al ofertelor si tipurile de produse comericalizate de acestia

In stransa legatura cu transparenta se afla si acest avantaj. Nu mai trebuie sa te gandesti cum sa aflii ce preturi au cometitorii tau. Poti vedea rapid cum anume isi promoveaza produsele si seturile de produse.

Ai comisioane reduse pentru fidelitate

Printr-un sistem echilibrat si corect, Storel Marketplace iti ofera sansa sa iti scazi comisionul. Pe masura ce evoluezi pe platforma, ai sansa sa iti reduce comisioanele. In functie de nivelul dobandita, poti sa platesti mai putin. In plus, nu vei mai pierde vremea adunand documente administrative. Nu mai platesti taxe de inventariere si te bucuri de feedback imediat cu privire la ceea ce faci.

Pe Storel Marketplace, te bucuri de cele mai multe avantaje ca si comerciant. Credem in corectitudine si dam sansa fiecarui comerciant sa devina un seller de succes. Indiferent de ce fel de produse comercializezi, pe Storel Marketplace ai sansa sa te bucuri de vizibilitatea pe care o doresti.

Pe Storel ai categorii de produse multiple

Ai o plaja mare de categorii din care sa iti alegi. Poti sa incarci produsele preferate in orice categorie. De la ustensile pentru casa si gradina pana la produse de slabit sau produse de curatenie pentru casa, exista mereu o categorie pentru produsele tale. Alegte Storel Marketplace – locul ideal in care sa iti incepi afacerea si sa te dezvolti. Noi iti oferim un pachet special care sa iti promoveze afacerea fara costuri prea ridicate.


FIBER IT SRL

O companie creata in 2013 cu scopul de a implementa si dezolvolta performanta IT si Web pentru afaceri de succes. Suntem o echipa tanara si dornica de noi provocari in domeniul IT. Cream o relatie...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →