Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica grupului american Encora cu privire la achizitia companiei locale Softelligence

Publicat pe 18 Mai 2023
Aceasta achizitie marcheaza intrarea oficiala a grupului Encora pe piata europeana. Softelligence va sprijini expansiunea strategica a companiei Encora in Europa si va consolida capacitatea sa de a deservi clientii din noi piete, precum Marea Britanie, Europa continentala si nu numai.

Tranzactia este supusa aprobarii autoritatilor de reglementare, incheierea sa fiind estimata la jumatatea anului 2023.

Fondat in anul 2006, Softelligence (www.softelligence.net) ofera servicii de inginerie software si solutii digitale pentru sectorul bancar, asigurari si alte industrii. Prin birourile si centrele sale de livrare din Bucuresti si Craiova (Romania) si din Skopje (Macedonia), firma permite organizatiilor din industriile de asigurari si bancara sa accelereze cresterea cu solutii InsurTech, automatizare, AI, Machine Learning si servicii de dezvoltare software.

Cu sediul principal in Arizona, Statele Unite ale Americii, Encora (www.encora.com) este un lider consacrat in servicii software si de inginerie digitala, specializat in accelerarea inovarii pentru companiile din sectorul tehnologie. Encora Are peste 9.000 de angajati in peste 48 de birouri si laboratoare de inovare din SUA, Europa, America Latina, India si Asia Pacific. 

Echipa SAA, care a acordat asistenta juridica cu privire la elementele de drept romanesc ale tranzactiei, a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) si a inclus si pe Ana Kusak (Partner – Dreptul Concurentei), Andrei Albulescu (Partner – Dreptul Muncii) si Alexandru Lazar (Associate - Proprietate Intelectuala).

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta stire sau la serviciile oferite de firma de avocatura Stratulat Albulescu, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

Domenii: IT

STRATULAT ALBULESCU SPARL

Stratulat Albulescu este o firma de avocatura romaneasca, ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare atat clientilor nationali, cat si celor internationali din fiecare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!