Stratulat Albulescu a asistat ELI Parks la inchirierea catre Sika a unei suprafete de 4.500 m.p. in cadrul Eli Park 4

Publicat pe 21 Martie 2024
Acest contract de inchiriere pentru spatii logistice si birouri consolideaza semnificativ portofoliul ELI Parks aliniindu-se perfect cu mixul divers de chiriasi pe care dezvoltatorul si-a propus sa il atraga inca de la inceput.

Atat ELI Park 4, precum si toate parcurile dezvoltate in cadrul ELI Parks, ofera un pachet complet de servicii „built-to-suit” pentru facilitati de productie si depozitare. Acest pachet acopera toate aspectele, incepand de la identificarea unui teren potrivit pentru astfel de dezvoltari, procesul de autorizare, proiectare si livrare, toate adaptate cerintelor specifice ale fiecarui proiect. ELI Park 4 Bucuresti a livrat 21.000 m.p. in T3 2023.

ELI Parks este unul dintre cei mai dinamici jucatori pe piata locala de logistica, avand in derulare mai multe proiecte situate in Bucuresti, Ploiesti, Iasi si Bacau.

"Stratulat Albulescu ne-a asistat cu succes in inchirierea a 4.500 m.p. in cadrul ELI Park 4 Bucuresti catre Sika. Acest parteneriat strategic reprezinta un pas semnificativ pentru ambele parti, si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam o relatie reciproc avantajoasa", a declarat Andrei Jerca, Director General - ELI Parks.

Sika este o companie din industria chimica, lider la nivel global in dezvoltarea si productia de sisteme si produse pentru lipire, etansare, amortizare, consolidare si protectie in domeniul constructiilor si industria auto. Sika are filiale in 103 tari si peste 400 de fabrici, in care produce tehnologii inovatoare pentru clientii din intreaga lume.

Echipa Stratulat Albulescu a inclus pe Daiana Assoum (Senior Associate) si pe Irina Caragea (Senior Associate).

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

Domenii: Imobiliare

STRATULAT ALBULESCU SPARL

Stratulat Albulescu este o firma de avocatura romaneasca, ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare atat clientilor nationali, cat si celor internationali din fiecare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!