Stratulat Albulescu a asistat grupul Walden cu privire la achizitia companiei Alex International Transport 94

Publicat pe 31 Mai 2023
Un grup de lucru de drept societar si fuziuni si achizitii din cadrul SAA a acordat asistenta juridica Walden Group - lider european in transport in domeniul sanatatii - cu privire la achizitia societatii target din Romania.

Achizitia companiei Alex International Transport este in conformitate cu strategia Walden Group de a se extinde si de a-si continua cresterea in alte tari europene cu scopul de a utiliza cat mai bine referintele incrucisate catre clientii existenti odata ce reteaua pentru livrari directe catre farmacii si spitale va prinde viata.

Alex International Transport 94 S.R.L. este o companie romaneasca de transport, specializata in transportul rutier de marfa.

Walden (www.walden-group.com) este un grup de companii cu o acoperire asigurata la nivel european de peste 5.000 de oameni in 12 tari.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Raluca Gabor (Managing Associate) si a inclus si pe Amanda Csaki (Associate), Tudor Ciambur (Partner) si Irina Caragea (Associate).

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta stire sau la serviciile oferite de firma de avocatura Stratulat Albulescu, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

Domenii: Afaceri

STRATULAT ALBULESCU SPARL

Stratulat Albulescu este o firma de avocatura romaneasca, ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare atat clientilor nationali, cat si celor internationali din fiecare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!