Stratulat Albulescu a asistat Stera Chemicals cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre grupul german Oqema

Publicat pe 27 Martie 2023
SAA a acordat asistenta juridica actionarului Stera Chemicals, lider in distributia de materii prime chimice, cu privire la vanzarea a 70% din pachetul de actiuni catre OQEMA Group, unul dintre cei mai mari zece distribuitori europeni de produse chimice.

Infiintata in anul 1999, Stera Chemicals (https://sterachemicals.ro/en/) activeaza in mai multe industrii, incluzand lacurisi vopsele, cosmetice si detergenti, cauciuc, constructii, materiale plastice, alimentatie, tratarea apei si agricultura. Compania detine un portofoliu vast care cuprinde peste 1.000 de produse si peste 1.100 de clienti si are o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro, in timp ce OQEMA (https://oqema.ro/en/) inregistreaza o cifra de afaceri de 1,3 miliarde de euro (1,4 miliarde de dolari), avand un numar de 45 de locatii in 21 de tari si peste 1.300 de angajati.

Achizitia Stera Chemicals marcheaza un moment semnificativ pentru OQEMA Group, aceasta permitand companiei sa deserveasca mai bine clientii de specialitate din regiunea SEE (si nu numai), prin oferirea unei game extinse de produse, precum si prin sporirea operațiunilor din Bulgaria, unde grupul detine o filiala.

Echipa SAA a fost coordonata de catre Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) - Corporate/M&A, cu sprijinul lui Partenerilor Andrei Albulescu – Dreptul Muncii si Ana Kusak – Dreptul Concurentei, al Ancai Ulea (Managing Associate) – Dreptul Muncii si al avocatilor colaboratori Amanda Csaki, Diana Vasile si Cezara Mitea din grupul de Corporate/M&A si Alexandru Lazar – Dreptul Concurentei.

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta stire sau la serviciile oferite de firma de avocatura Stratulat Albulescu, va rugam să o contactati pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro. 

Domenii: Afaceri

STRATULAT ALBULESCU SPARL

Stratulat Albulescu este o firma de avocatura romaneasca, ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare atat clientilor nationali, cat si celor internationali din fiecare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!