Stratulat Albulescu continua consolidarea practicii de Litigii prin cooptarea Luizei Ionescu-Donoiu

Publicat pe 3 Februarie 2023
Cu o experienta de peste 15 ani in aria litigiilor, Luiza s-a specializat in mod particular in domeniul litigiilor fiscale, a celor de dreptul muncii, precum si in aria litigiilor de dreptul mediului. Ea detine o experienta vasta in coordonarea proiectelor complexe, incepand cu cele vizand auditurile financiare, incepand cu fazele administrative ale procedurilor si pana la solutionarea definitiva a litigiilor fiscale in legatura cu acestea.

Inainte de a se alatura echipei SAA, Luiza a lucrat in cadrul unuia dintre cele mai importante birouri de avocatura afiliate Big Four, unde a coordonat cu succes un portofoliu vast de mandate, oferind in timp util si intr-o maniera riguroasa asistenta juridica dar si reprezentarea clientilor in fata tuturor instantelor de judecata si a autoritatilor competente din Romania. Anterior, Luiza a activat in cadrul biroului local al unei firme de avocatura din Magic Circle (Clifford Chance Badea) precum si in cadrul uneia dintre cele mai bine cotate firme de avocatura din Romania (NNDKP), unde si-a format o experienta semnificativa in domeniul litigiilor si al arbitrajului.

Clientii o descriu pe Luiza drept un avocat de incredere, iscusit, oferind opinii si strategii oportune si originale.

Silviu Stratulat (Managing Partner) a declarat: „Suntem incantati sa o avem alaturi pe Luiza! Multi dintre clientii nostri au manifestat un interes semnificativ in domeniul fiscal si am identificat o nevoie stringenta de un litigant de calibru inalt, care sa ii sprijine in aceasta arie. Luiza este un avocat reputat, care, de-a lungul timpului, a acordat asistenta juridica clientilor intr-o gama variata de litigii. Cunostintele si experienta ei pe piata locala cu siguranta vor adauga un plus valoare capacitatilor existente ale firmei si vor permite echipei noastre sa deserveasca si mai bine clientii din regiune.

Luiza colaboreaza constant cu publicatiile juridice, redactand numeroase articole de drept fiscal si de drept civil procesual.

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta stire sau la serviciile oferite de firma de avocatura Stratulat Albulescu, va rugam să o contactati pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro.

Domenii: Afaceri

STRATULAT ALBULESCU SPARL

Stratulat Albulescu este o firma de avocatura romaneasca, ce ofera servicii juridice complete si solutii strategice inovatoare atat clientilor nationali, cat si celor internationali din fiecare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!