Studio 20 castiga cele mai multe premii si in America de Sud

Publicat pe 2 August 2016
Studio 20, o companie romaneasca prezenta acum pe 3 continente, a fost marele castigator al galelor LalExpo Awards, cel mai important eveniment de entertainment din America de Sud.

Studio 20, prima retea profesionala de studiouri din lume, a fost starul galei LalExpo Awards 2016, care a avut loc in luna iulie in Cartagena, Columbia. Evenimentul a reunit cele mai mari companii din domeniu: site-uri de live cam, studiouri si modele, companii de procesare, transfer, marketing si development.

Ceremonia de premiere a fost urmarita de peste 1000 de participanti, iar Studio 20 a stralucit pe podium, reusind sa-si adjudece cel mai important premiu: “Best Cam Studio in the World”, pentru efortul depus si profesionalismul de care da dovada inca de la debutul pe piata. Deasemenea, Studio 20 a demonstrat inca o data capacitatea de a recruta si forma modele online,  iar Devious Angel catigand si ea cea mai importanta distinctie, “Best Live Cam Model” si Raquelle Diva titlul de "Social Media Star". Pentru LalExpo Awards au fost inregistrate peste 1.000.000 de voturi ale specialistilor din industria de live cam si ale fanilor.

Industria de entertainment se bazeaza pe relatii fructuoase intre membrii ei, fie ca vorbim de site-uri, studiouri, webmasteri, retele afiliate si multe alte companii din sectorul de servicii. Buna relationare intre reprezentantii acestor branduri ii ajuta pe acestia sa aprofundeze parteneriatele de afaceri, dar si sa dezvolte unele noi.

Studio 20 este cel mai respectat si apreciat studio de live cam la nivel international, adunand in fiecare an numeroase premii la festivalurile de profil:

  • De 2 ori Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie 2015 si din nou, al doilea an consecutiv, in ianuarie 2016).
  • Best Emerging Studio (AW Awards, Mamaia, iunie 2015).
  • Best Emerging Live Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie 2015).
  • Best Live Cam Studio (AW Awards, Mamaia, iunie 2016) .
  • 7 trofee pentru modelele si francizele (Live Cam Awards, Barcelona, martie 2016).

Modelele celebre precum Devious Angel, Emma Wild, Raquelle Diva, Zeya Brunette, Sasha Red, LexieFord sau Taniussha au primit de asemenea premii internationale la Barcelona, Praga, Las Vegas si Mamaia, dovedind ca romancele pot face performanta la nivel international si pot castiga peste 10.000 si chiar peste 20.000 de dolari lunar. Poate si mai important, pot castiga acesti bani legal, platind toate impozitele si contributiile sociale si demostrand ca mitul "zonei gri" asociata studiourilor de live cam in Romania este fals.

In plus, cele mai mari site-uri din lume mentioneaza Studio 20 ca partener preferat si promoveaza modelele care lucreaza la noi pentru a le ajuta sa reuseasca sa atinga succesul, cu ocazia deschiderii Studio 20 Los Angeles, prima afacere de entertainment din Romania prezenta in Central Hollywood:

 „Sperăm ca studioul nou deschis să se ridice la standardele create de cele din România şi ne vom asigura că echipa LiveJasmin va face tot ce trebuie ca modelele din Los Angeles să reuşească la fel de bine ca cele din România” – Karoly Papp, CEO al Docler Holding, companie care operează site-ul LiveJasmin.com.

 „Flirt4Free are deosebita plăcere să lucreze cu franciza internaţională Studio 20 de câţiva ani. Rar se întâmplă să găseşti un studio cu acelaşi nivel de profesionalism şi dedicaţie precum Studio 20” – Greg Clayman, preşedinte şi CEO al VS Media/ Flirt4Free.com.

 „Problema pe care am întâmpinat-o întotdeauna cu studiourile din Europa este că, lucrând cu ele, se modifică înfăţişarea website-ului nostru spre un look mai străin, mai puţin atractiv spre membrii din Statele Unite. Prin deschiderea unui studio în Los Angeles, Studio 20 a schimbat modul în care se văd aceste lucruri şi de abia aşteptăm să integrăm modelele Studio 20 pe platforma noastră” – Eric Wexel, managing partner al FreeWebcams.com.


20 INTERNATIONAL ONLINE SERVICES SRL

Studio 20 este unul dintre cele mai apreciate si respectate studiouri de videochat din lume. Calitatea muncii noastre a fost rasplatita cu mai multe premii internationale dintre care amintim cele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!