STUDY IN ARTS, business meets arts la cea de-a doua editie a singurului targ educational specializat din Romania

Publicat pe 2 Noiembrie 2018
Dupa succesul primei editii, organizatorii revin cu targul STUDY IN ARTS, o a doua editie care pune accent atat pe oferta educationala din domenii ca moda si design, cat si luxury, marketing sau business, reunind unele dintre cele mai renumite licee si universitati din lume.

Pe 24 noiembrie, STUDY IN ARTS aduce fata in fata profesionistii si reprezentantii celor mai importante scoli din lumea vibranta a artei si a business-ului, cu elevii, studentii si persoanele pasionate de aceste domenii, facilitandu-le tinerilor interactiunea cu experti renumiti la nivel international.

Targul educational va avea loc pe data de 24 noiembrie la ARCUB, in intervalul orar 10.00-18.00. Anul acesta oferta este extrem de bogata: facultati de business, marketing, arhitectura si design interior, fashion, styling, fotografie, beauty, comunicare audio-video, business de produs, digital media, arta culinara, branding, mastere in domeniu sau cursuri scurte de cateva saptamani. Noutatea acestei editii este extinerea si in zona artelor si impletirea lor cu zona de business, tot mai necesara indiferent de domeniu. 

Dupa succesul editiei trecute la care au participat aproximativ 800 de tineri pasionati de fashion, anul acesta extindem oferta si catre zona de business si arte. STUDY IN ARTS a devenit un eveniment de referinta datorita know-how-ului international pe care il aduce si numarului mare de persoane interesate de aceste domenii. Am mizat pe necesitatea unui astfel de targ – singurul de acest fel din Romania – si ne bucuram ca am starnit interesul entuziastilor si ca am reusit sa facilitam accesul la informatii privind studiile in domenii foarte nisate. Anul acesta vom regasi si mai multe universitati celebre care vor oferi tinerilor si mai multe programe educationale specializate, tot mai cautate in Romania”, a declarat Mihaela Haiduc (Director of Education and Learning, Premium Edu, organizatorul targului).

La eveniment vor participa reprezentanti ai universitatilor: International University of Monaco, Business & Hotel Management School Switzerland, Istituto Europeo di Design Milano, Royal Academy of Arts Hague, Business School Lausanne, Istituto Marangoni, Canadian International Student Services - Toronto, Falmouth University, University of Suffolk , IUBH - University of Applied Sciences, Vatel - Bordeaux, De Montfort University, Globe Business College Munich, UNARTE Bucureşti şi UAD Cluj si ai liceelor: Le Rosey - Geneva, Chelsea Independent College - Londra, Kensington Park School – Londra.

Targul este esential pentru liceenii, studentii si profesionistii care vor sa se specializeze si sa lucreze in aceste domenii, dar nu ştiu de unde sa işi ia informaţiile cu privire la studiile pe care le pot urma. Aici ei vor afla care este oferta celor mai prestigioase institutii din lume, dar vor avea parte si de workshop-uri unde vor invata cum sa se prezinte la interviu, cum sa isi alcatuiasca un portfoliu si, cel mai important, ce domeniu din aceasta industrie li se potriveşte.

Mai multe detalii pe www.studyinarts.com

Parteneri: Premium Edu, L’or, Primaria Capitalei, ARCUB, Business and Hotel Management School Switzerland, Centrul Expozitional Expo Arte, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Tribute by GS, Ran Events Communication, Radisson Blu Hotel Bucharest, Platforma pentru Educatie Competitiva

Parteneri media: A List Magazine, Virgin Radio Romania, Cosmopolitan, Wall-Street, Igloo, Banchiza Urbana

Domenii: Lifestyle, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →