Sucuri bio – sănătate şi vitalitate

Publicat pe 18 Martie 2019
Dieta cu sucuri naturale a căpătat din ce în ce mai multă popularitate, şi a devenit cu timpul pentru foarte multe persoane chiar o modalitate de a se alimenta. Adepţii acestei diete susţin că sucurile din legume şi fructe sunt extrem de benefice pentru sănătate, întrucât accelerează detoxifierea organismului şi determină scăderea în greutate. În plus, este susţinută ideea că acestea pot fi folosite pentru prevenirea şi tratarea unei game diverse de afecţiuni, inclusiv a cancerului.

Dieta cu sucuri naturale a căpătat din ce în ce mai multă popularitate, şi a devenit cu timpul pentru foarte multe persoane chiar o modalitate de a se alimenta. Adepţii acestei diete susţin că sucurile din legume şi fructe sunt extrem de benefice pentru sănătate, întrucât accelerează detoxifierea organismului şi determină scăderea în greutate. În plus, este susţinută ideea că acestea pot fi folosite pentru prevenirea şi tratarea unei game diverse de afecţiuni, inclusiv a cancerului. Că orice plan alimentar bazat pe reducerea aportului caloric şi pe eliminarea unor grupe alimentare, dieta cu sucuri are extrem de multe avantaje pe termen lung. Însă, înainte de a ne lăsa convinşi de beneficiile fructelor şi ale legumelor asupra sănătăţii, trebuie să consultăm lista cu numeroasele avantaje ale sucurilor naturale.

AVANTAJELE DIETEI CU SUCURI NATURALE

Să vedem în primul rând care sunt avantajele acestei diete. Astfel prin faptul că alegem să consumăm sucuri naturale, automat includem în alimentaţia noastră mai multe fructe şi legume crescând în aceste fel varietatea lor şi a nutrienţilor pe care le conţin. Sigur că există legume pe care probabil nu ne face plăcere să le consumăm, însă dacă le combină că atare vor fi mult mai uşor de introdus în alimentaţia noastră.

Ştim bine că organismul absoarbe mai eficient substanţele nutritive din fructe şi legume atunci când sunt consumate sub formă lichidă, întrucât sucurile proaspete sunt surse bogate de vitamine, minerale, enzime şi antioxidanţi.

De asemenea, accelerează procesul de detoxifiere şi favorizează pierderea kilogramelor în exces. Persoanele cu probleme intestinale, cu dificultăţi în absorbţia fibrelor alimentare, pot folosi sucurile naturale în scop medical. În acest fel vor furniza organismului vitamine, minerale, evitând fibrele.

Ca plan alimentar de lungă durată, sucurile nu reprezintă soluţia câştigătoare, insa sunt benefice pentru organism, intrucat ofera o cantitate de energie impresionanta si extreme demulte vitamin pe care corpul le absoarbe mult mai rapid, in acest fel. Cu siguranță veţi pierde câteva kilograme, prima faza fiind eliminarea apei şi a toxinelor în procesul de detoxifiere. Însă aportul caloric redus vă va încetini metabolismul, iar pe viitor vă veţi îngrăşa mult mai repede. Tocmai de aceea nu trebuie adoptat acest regim pe termen lung. Însă sunt şi magazine bio unde veţi putea găsi tot felul de sucuri 100% naturale, fara aditivi, dar si băuturi care să ofere organismului ştricul necesar pentru a face faţă activităţilor zilnice. Vorbim despre băuturi precum: lapte vegetal bio, băutura din migdale şi băutură din migdale fără zahăr.

Așadar, atât sucurile naturale, cât și băuturile vegetale bio, aduc beneficii organismului și pot fi consumate cu încredere în egală măsură. De asemenea, pot fi introduse cu succes si in cadrul dietelor, intrucat, atat sucurile, cat si bauturile vegetale asigura necesarul energetic, de care are nevoie o persoana pentru intreaga zi.

Fiindca vorbim exclusiv despre sucuri 100% naturale si bauturi vegetale, trebuie sa stiti faptul ca acestea actioneaza mult mai rapid din punct de vedere al funizarii necesarului de energie, intrucat se absorb mult mai rapid in organism.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →