„Summer is coming” - Cum îți promovezi afacerea în sezonul cald

Publicat pe 31 Ianuarie 2017
Masa sampling + steaguri personalizate = vizibilitate și eleganță pentru afacerea ta în sezonul cald. Secretul unei afaceri de succes constă, printre altele, în anticipație, iar pe principiul saniei construite vara, și promovarea outdoor a afacerii tale ar trebui începută în mijlocul iernii. Iar două produse de nelipsit în campania de marketing pe timp de vară sunt masa de sampling și steagurile personalizate.

Masa sampling animează prezentarea produselor tale

Masa sampling este de nelipsit dacă, pe timpul sezonului cald, vrei să-ți promovezi produsele sau promoțiile și în afara magazinului. Ideală pentru prezentarea produselor în fața magazinului sau a standului, în supermarket, mall etc., pentru degustări sau promoții.

Acest tip de stand este foarte ușor de transportat și montat și, de asemenea, foarte util – datorită spațiului interior și a poliței interioare cu care este prevăzut, unde pot fi depozitate produse, broșuri sau alte materiale promoționale.

Vara asta fă-te cunoscut cu ajutorul unor steaguri personalizate

Steagurile personalizate se remarcă prin faptul că sunt ușor de montat pe orice suprafață, rezistente la ploaie, vânt sau soare puternic. În formă de lacrimă sau de pană, steagurile pot fi montate cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă). Suportul pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă, ceea ce garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care vor fi expuse.

Steaguri personalizate - Vizibilitate, eleganță și rezistență

Steagul personalizat, creat dintr-un material textil foarte rezistent, reprezintă o modalitate de promovare foarte elegantă și la îndemână. Acesta, însă, nu este doar o bucată de material textil; el spune o poveste. Povestea afacerii tale.

În funcție de dimensiunea aleasă, poate furniza oricâte informații consideri de cuviință că trebuie să conțină. Nu există nicio limitare nici atunci când vine vorba de realizarea designului pentru steag - fie că vorbim de desene sau de culori.

Este ideal pentru prezentarea sponsorilor într-o competiție sportivă, pentru a marca sediul firmei, în mall-uri, la evenimente, expoziții, pe plajă și pe terase.

De ce este mai potrivit pentru promovare decât banalele tăblițe de meniu?

Și că tot a venit vorba de terase, nimic nu se potrivește mai bine cu afacerea ta în anotimpul estival decât steagul personalizat, amplasat la intrarea în restaurant; este vizibil, direct și indiscret: te duce cu gândul la vela unui vas din peisajele fabuloase văzute la televizor sau în ofertele agențiilor de turism; te îmbie să intri și să descoperi ce se află dincolo de mesaj.

Descoperă noua imagine banner-rollup.ro

Scopul celor două metode de promovare prezentate aici este acela de a oferi mai multă vizibilitate afacerii tale în perioada sezonului cald. Fie că vrei să-ți promovezi produsele sau promoțiile, fie că pur și simplu vrei să dai un plus de culoare și de eleganță spațiului tău de lucru, masa sampling și steagurile personalizate reprezintă alegerea ideală pentru tine.

Pentru a descoperi și alte metode de promovare in și outdoor, te invităm să descoperi noua imagine a site-ului nostru, cu un design modern și foarte ușor de parcurs. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta pe e-mail: comenzi@sedra.ro, sau la numărul de telefon: 0720.196.139.

Domenii: Media, Antreprenoriat

Sedra-XP Advertising

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!