Sunteti gata sa deveniti sofer?

Publicat pe 24 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Cautati sa va completati lista de aptitudini si sofatul se afla printre ele? Nici o grija, daca sunteti pregatiti sa invatati lucruri noi , va recomandam scoala de soferi Drive School pentru rezultate excelente si a ajunge un sofer bun care ia decizii bune in trafic .

       In zilele noastre masinile sunt cele mai avantajoase mijloace de transport. Iti ofera confort si siguranta si, desigur, un timp scurt pentru a ajunge la destinatie. Dar intai de toate trebuie sa stiti ce inseamna sa fii sofer. Atentia nu va poate fi distrasa indiferent ca cineva a facut ceva ce vi se pare nedrept. Ce incercam sa invatam soferii este ca nu trebuie sa va grabiti sau sa va implicati in diverse riscuri in trafic. La scoala de soferi Drive School sunteti invatati sa puneti in practica tot ce cititi pe durata cursurilor.

 Deveniti un sofer desavarsit la scoala de soferi Drive School

       Nu totul se reduce doar la condus. Orice sofer trebuie sa fie capabil sa rezolve micile probleme ale unei masini in cazul in care apar situatii neasteptate. De aceea va stam la dispozitie cu orice informatie despre masina pentru a preveni dificultati. Unde se afla trusa de prim ajutor? Cum schimbati lichidul de parbriz? Unde mergeti pentru a va umfla rotile? Nu trebuie sa fiti un mecanic pentru a invata lucrurile esentiale. Veniti la scoala de soferi Drive School si invatati regulile de circulatie intr-o maniera placuta si rapida si de indata ce va simtiti pregatiti puneti si in practica.

       Nimeni nu este nascut invatat, si in mod sigur nu cand vine vorba de masini. Va stam la dispozitie mereu cu raspunsuri la intrebarile dumneavoastra, diverse cerinte si desigur nu va impunem un timp anume de invatare. De cand incepeti cursurile, noi va incurajam pana sunteti pregatiti din punct de vedere teoretic dar si practic. Deoarece ne mandrim cu profesionalism si standarde europene, oferim posibilitatea de a face scoala de soferi in limba engleza . Masinile noastre sunt intr-o stare excelenta de functionare si va oferim cursuri legislative online. Va putem pregati in categoriile A,B,C,E sau D . Scoala noastra este accesibila in toate sectoarele capitalei si punem mare pret pe pregatire si satisfactia cursantilor. Cel mai important cand incepeti cursurile la o scoala de soferi este sa fiti siguri ca aveti timpul necesar. In acest saptamani de cursuri va pregatiti pentru restul vietii de sofer.

Va asteptam sa ne contactati dar sa si va introducem in tainele artei condusului

      Pe site-ul nostru www.driveschool.ro gasiti un mic material informative ce include cateva notiuni introductive din legislatie. Este un curs gratuit pentru a va usura procesul de invatare. Nu aveti nevoie de nicio informatie in plus pentru a lua de prima data exemenul teoretic. Cand vine vorba de proba practica lasati expertii nostrii sa va invete arta concentrarii si sa conduceti masina cu incredere si cat mai relaxati. Va stam la dispozitie cu o gama mare de masini pe care sa incepeti lectiile si cu instructori experimentati si cu rabdarea de a invata fiecare incepator. Intrati pe www.driveschool.ro si convingeti-va singuri daca suntem scoala de soferi pe care o cautati.

DIRECTOR: Nicu Comandatu

Domenii: Afaceri

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!