Surprinde-ți copilul cu ocazia zilei de 1 Iunie

Publicat pe 25 Mai 2017
Cu toții știm că ziua de joi va fi una specială pentru copiii de pretutindeni. 1 Iunie promovează spiritul tânăr și inocența, vine cu un val de bucurie și dă oficial startul la vară. Mereu ne-am întrebat ce îi bucură mai tare pe copii: faptul că anotimpul lor preferat a sosit sau faptul că timp de o zi toată lumea le este datoare cu un ”La mulți ani!”, o ciocolată și un cadouaș?

Nu ne pasionează cercetările empirice care poate ne-ar conduce la o concluzie, dar cu siguranță avem o pasiune în a pune zâmbete pe fețele oamenilor. Ne-am pregătit, ca în fiecare an, cu lucrurile pe care noi știm să le facem cel mai bine: cadouri personalizate. Bineînțeles, cadourile sunt mereu bine venite, dar dacă mai adaugăm și personalitate în ele, iese ceva cu adevărat minunat.

Noi credem că esențele tari se țin în sticluțe mici. În cazul acesta, e vorba de fapt de bijuterii. Fie că ai un copil mare sau mic, Ingriko vine cu o gamă largă de accesorii din aur si argint: brățări, coliere (simple sau coliere cu nume) și inele, care vor fi personalizate cu grijă în funcție de propria dorință. Îți sună bine?

Hai să îți mai spunem câteva lucruri despre noi:

  • Am apărut în 2013 și de atunci livrăm cu dragoste bijuterii personalizate 
  •  Suntem convinși că accesoriile noastre transmit gânduri și sentimente pozitive.
  •  Utilizăm numai materiale de calitate și ne mândrim cu lucrările noastre.
  •  Livrăm în toată țara, deci cadoul sigur ajunge unde îți dorești tu.

Te-am convins și vrei să livrezi fericire printr-un cadou Ingriko? 

Comandă acum pe site https://ingriko.ro/ accesoriul personalizat care va stârni bucuria copilului tău.

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!