Sustainable Mobility Forum 2020: pandemia COVID-19 și importanța unui transport sustenabil

Publicat pe 20 Octombrie 2020
Cel mai important eveniment dedicat soluțiilor alternative de transport, Sustainable Mobility Forum, va avea loc LIVE ONLINE în data de 21 Octombrie 2020.

Cum a influențat pandemia COVID-19 industria transporturilor și care sunt soluțiile pentru a avea un transport rezilient, sustenabil și sigur sunt întrebări la care vor răspunde speakerii invitați în cadrul evenimentului. 

Soluții integrate de mobilitate verde, car-sharing, tehnologie blockchain și importanța transabilității mărfurilor în pandemie, reducerea costurilor cu energia pentru consumatorii industriali, concepte noi stații carburant, dar și alte problematici de actualitate vor fi în discuție în cadrul evenimentului.

Speakerii acestei ediții sunt: Dimitar STOYANOV - Country Manager SPARK Romania, Demis GHINDEANU - Founder&CEO GetPony, Sebastian COCHINESCU - CEO si Founder Tailpath.com, Remus Mihai HIRCEAGA - Senior Partner al Expense Reduction Analyst Europe (ERA), Oraan MARCULESCU - Consultant GreenTech, LÁSZLÓ BORBÉLY, Consilier de Stat în Guvernul României și Paul SERBANESCU - AFM. Dan SCARLAT, editor șef la Auto Motor și Sport va fi moderatorul evenimentului.

Înscrieri și mai multe detalii despre eveniment, puteți găsi accesând website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu și pagina FB a evenimentului https://www.facebook.com/sustainablemobilityforum/posts/1110068029409496.

Parteneri: SPARK Romania - Industry Partner, Next Energy Partners, Private Jets Europe

Supporting Partner: Asociatia Together for a Better Tomorrow.

Parteneri media: Auto Motor și Sport, Auto Bild România, Rhapsody Magazine, NeTV, Idea Events.

Despre organizator

Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale în ceea ce privește sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă.

Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promovează bunele practici, încurajează creativitatea și facilitează schimbul de experiență. Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt confecționate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovată o abordare cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

Contact: gabriela@idea-events.com

Tel: 0799 13 12 44

Domenii: Auto

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!