Sustainable Mobility Forum: viziune, inovaţie, solutii alternative de transport pentru un viitor sustenabil

Publicat pe 25 Iunie 2019
Sustainable Mobility Forum: viziune, inovaţie, solutii alternative de transport pentru un viitor sustenabil. Cum arata viitorul mobilitatii si comunitatilor urbane? 

Cum arata viitorul mobilitatii si comunitatilor urbane?  Reprezentanti din domeniile automotive, energetic, tehnologie, telecomunicatii si sustenabilitate, printre care: Lime, Wolf-E Rides, FlixBus, BMW,  Pony Car Sharing, Hubject, Renovatio, Engie, Federatia Biciclistilor din Romania, in dialog cu reprezentantii autoritatilor si institutiilor de profil, printre care: AFM, Primarii locale, Guvernul Romaniei, specialisti in sustenabilitate si dezvoltare durabila - Delia Dimitriu si blockchain - Sebastian Cochinescu vor comunica si dezbate puncte de vedere, experiente si perspective cu privire la masurile si actiunile intreprinse, sau care trebuie luate, in directia crearii si integrarii unui eco-sistem sustenabil. Lista completa a speakerilor o puteti gasi pe pagina evenimentului.

Cel mai important eveniment dedicat solutiilor alternative de transport, Sustainable Mobility Forum, va avea loc in data de 26 iunie, la hotel J.W.Marriott Grand Hotel, sala Constanta. 

Pentru ca sustinem mijloacele de transport alternative, va asteptam la eveniment cu trotinete electrice, puse la dispozitie, gratuit, de partenerii nostri in micro-mobilitate, Wolf-E Rides. Le gasiti la gurile de metrou Unirii si Izvor. Pentru a avea acces la ele, inscrierea prealabila este necesara (fie completati in formularul de inregistrare si il trimiteti la contact@sustainable-mobility.eu, fie ne sunati la 0799 13 12 44).

Inscrieri si mai multe detalii despre eveniment, puteti gasi accesand website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu

Parteneri principali: Next Energy Partners, Porsche Romania, Transgaz S.A., Private Jets Europe

Partener micro-mobilitate: Wolf-E Rides

Supporting Partners: AVER (Asociatia Vehiculelor Electrice Romania), Asociatia Together for a Better Tomorrow, Ninebot, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), Camera de Comert Romano-Germana (AHK Romania).

Parteneri media: Auto Motor si Sport, Auto Bild Romania, Bursa, UrbanizeHub, Rhapsody Magazine, Ziare.com, Business24.ro.

Partner institutional: Guvernul Romaniei - Departamentul pentru Dezvoltare Sustenabila.

Despre organizator: Cu experienta in organizarea de evenimente private, in 2016, Idea Events a inceput organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internationale si nattonale in ceea ce priveste sustenabilitatea si dezvoltarea durabila. 

Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promoveaza bunele practici, incurajeaza creativitatea si faciliteaza schimbul de experienta. Toate materialele folosite in cadrul evenimentelor sunt confectionate din materiale reciclate, iar prin fiecare actiune este promovata o abordare cat mai prietenoasa cu mediul inconjurator. 

Contact: gabriela@idea-events.com

Tel: 0799 13 12 44

Domenii: Auto, Economie, Investitii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →