swipx democratizează accesul la soluţiile software din întreaga lume

Publicat pe 5 Aprilie 2017
Piaţa internaţională de IT devine din ce în ce mai sofisticată, în permanenţă se lansează noi companii de software cu modele de business inovative. Viziunea pe care Svend Erik Kundby-Nielsen, fost Director IBM, o are pentru swipx este aceea de a crea un produs care să faciliteze inovatia prin accesul la soluţiile IT într-un mod uşor, rapid şi gratuit.

Majoritatea angajaţilor şi liderilor din întreprinderile mici şi mijlocii nu sunt familiarizaţi cu puterea tranformativă a soluţiilor software. Iar atunci când decid că automatizarea poate îmbunătăţi anumite procese in companie, nu ştiu ce să aleagă. Scopul swipx este să creeze transparenţă pe piaţa soluţiilor software din întreagă lume. “Ne dorim să educăm publicul cu privire la complexitatea şi valoarea soluţiilor software într-o organizaţie” adaugă fondatorul swipx. 

swipx este o platforma digitală unde companiile, indiferent de mărime, pot găsi soluţiile software de care au nevoie. Pe scurt, producătorii de software încarcă soluţii pe platforma online iar potenţialii clienţi definesc criteriile şi specificaţiile soluţiei căutate. Soluţiile software de pe swipx sunt împărţite în 12 domenii diferite, de exemplu, Marketing, Finanţe & contabilitate, Vânzări & e-Commerce. Un motor de căutare foarte bine pus la punct al cărui avantaj nu este numai că oferă rezultate perfecte în funcţia de căutare dar oferă vânzătorilor de software expunere sporită la un număr impresionant de potenţiali clienţi.

Fără comisioane

swipx este o platformă gratis pentru ambele părţi, vânzători şi cumpărători. Nu există niciun comision în modelul de afaceri al swipx. Totuşi, companiile de software pot cumpăra un pachet suplimentar de expansiune, dacă sunt interesate. Pachetul oferă opţiunea de adăugare a materialelor de promovare, monitorizare a traficului pe site şi multe altele. „Faptul că este gratis să fii pe swipx este o parte esenţială a modelului nostru de afaceri, pe care vom continua să o dezvoltăm“, spune fondatorul swipx, Svend Erik Kundby-Nielsen.

Ce înseamnă democratizarea accesului la soluţiile software

Furnizorii de software nu pot cumpăra vizibilitate sporită pe site. “Clienţii nu trebuie să se simtă forţaţi să cumpere ceva. Trebuie să existe un grad ridicat de independenţă şi onestitate pe platformă,” adaugă Svend Erik Kundby-Nielsen. “La început, intenţia a fost să se poată căuta după numele soluţiei de software însă ulterior am vrut că accentul să cadă pe soluţia software şi nu pe numele producătorului.”

Expansiune rapidă

Sunt doar 2 ani şi jumătate de când compania s-a lansat în Danemarca, swipx Finlanda a urmat în 2016 iar în 2017 s-au pus bazele swipx Germania. Urmează Suedia şi Norvegia, celelalte zone vorbitoare de limba germană din Europa şi Marea Britanie. Scalarea continuă cu o viteză foarte mare însă se acordă atenţie sporită formării echipei din fiecare ţară.

swipx

swipx este un motor de căutare de software cu mai mult de 5.000 de soluţii care acoperă toate domeniile de activitate ale unei companii. Autonom, imparţial şi independent economic, swipx colaborează cu companiile de software pe baza reputaţiei lor şi a abilităţii de a crea valoare pe piaţa internaţională.

Aflaţi mai multe informaţii despre swipx pe site-ul companiei www.swipx.com.

Contact:

Elena Zala

ez@swipx.com

0045 81 93 41 49

Domenii: IT

companies

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →