Syncro Translation lanseazã primul calculator din Romania pentru estimarea preţului serviciilor de traducere

Publicat pe 5 Decembrie 2016
Pentru a demonstra calitatea serviciilor oferite, Syncro Translation oferă gratuit traducerea primei pagini, indiferent de cuplul lingvistic.

Agenţia profesionalã de traduceri Syncro Translation a lansat primul calculator online din Romania pentru estimarea serviciilor de traducere. De acum, oricine îşi poate calcula preţul traducerilor în câţiva paşi simpli şi uşor de urmat.

Noul calculator va permite utilizatorilor sã estimeze preţul traducerilor indiferent de limba în care se va face traducerea sau de limba documentului sursã.

Pentru o evaluare corectă, utilizatorii vor putea alege serviciul pe care şi-l doresc: traducere, proofreading sau revizie. În cazul în care ai un document pe care doreşti sã îl corectezi din punct de vedere gramatical şi ortografic, Syncro Translations poate face acest lucru prin serviciul de proofreading.

Totodată, compania pune la dispoziţia clienţilor 3 pachete de servicii din care aceştia pot alege. Primul este pachetul 'Economic' care este recomandat pentru traducerile informative. Cel de-al doilea pachet este cel 'General', care îţi pune la dispoziţie un traducãtor nativ, un Project Manager, dublaţi de un proces de QA.

Ultimul pachet poartã numele de 'Elită' şi se adreseazã celor care au nevoie de traduceri cu grad ridicat de dificultate, localizate şi efectuate de traducători nativi specializati în domeniul respectiv. Şi în acest caz clienţii vor beneficia de un Project Manager care va gestiona întregul proiect. În plus, pentru aceste traduceri, va fi alocat şi un revizor.

Cu ajutorul calculatorului de preţuri vei afla în cel mai scurt timp costul estimativ al proiectului tãu şi vei putea lua cea mai buna decizie.

Poţi accesa gratuit calculatorul pe pagina oficială a companiei.

Date de contact Syncro Translation 

S.C. MODCOMMUNICATION SRL-D

Adresã: Calea Rahovei 266-268, Corp 60, Etaj1, Camera 11, sector 5, Bucureşti

Telefon: +4 021 380 5819 ; +4 072 6051 804

Website: https://www.syncrotranslation.com/ro

Domenii: Afaceri

SC MOD COMMUNICATION SRL-D

Syncro Translation Services reprezinta o agentie de traduceri cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de traduceri. Agentia colaboreaza doar cu traducatori nativi si ofera traduceri...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!