Tabere internationale - o investitie necesara in educatia copilului

Publicat pe 27 Iulie 2019
Stim cu totii ca cea mai buna investitie in viata este educatia copilului! Iar copiii si adolescentii din ziua de astazi sunt foarte dinamici, invata totul pe repede inainte si sunt atrasi de lucruri complexe din cat mai multe domenii.

    Pentru copii, invatarea este o perpetua acumulare de noi cunostinte si abilitati, pe care abia asteapta sa le puna in practica. Cel mai bun prilej de a continua dezvoltarea armonioasa a copiilor sau adolescentilor este vara, printr-o tabara de vara!

         De ce sa alegi o tabara de vara 

    Taberele cu cate 20-30 de copii inghesuiti intr-o singura camera, cu activitati anoste si pedagogi crispati au devenit un cosmar demult apus! 

    Taberele de vara moderne sunt foarte atractive, in locatii moderne de 3 sau 4 stele, unde 'picii' au parte de activitati diverse, precum tir cu arcul, pictura, dans modern, ateliere de teatru, karate, innot, mountain bike sau canoe.  

    Copiii au parte de activitati zilnice si ghidare permanenta din partea unor echipe tinere de instructori si facilitatori. Iar acestia abia asteapta fiecare zi de activitati, dorind sa descopere cat mai mult din cat mai multe domenii.

    Practic, taberele de vara moderne au devenit un loc in care copiii si adolescentii se dezvolta pe sine inaintea de toate, intr-un mod armonios si cu zambetul pe buze!

    Din fericire pentru parinti, acestia au parte de o oferta foarte variata de tabere de vara, atat prin locatia taberei si activitati, cat si prin prisma pretului.  

        Taberele de vara internationale – un trend in ultimii ani 

    Nu doar adultii viseaza sa descopere marile capitale, sa faca scuba diving in Mediterana sau sa faca mountain bike pe muntele Olymp, ci si copiii! 

    Astfel, pentru copiii si adolescentii mai dornici de viata, exista varianta de tabere internationale, o oportunitate foarte frumoasa de relaxare si dezvoltare personala.

    Aici, ei invata limba engleza alaturi de copii din alte tari europene, fac canotaj, scuba diving, calarie, teatru si dans, yoga si aerobic. Totul intr-un mediu armonios, propice dezvoltarii frumoase. 

    Iar pentru copiii si adolescentii care vor sa se pregateasca pentru cariera mult visata exista taberele tematice, de antreprenoriat, de IT, de robotica. Inclusiv tabere de drept, pentru avocatii sau magistratii de maine! 

        Pretul unei saptamani intr-o tabara de vara internationala este de multe ori mai mic decat o vacanta de cateva zile in Romania. 

    La Fundatia Future in Progress, taberele de vara internationale incep de la 260 euro pe saptamana (toate costurile incluse). 

    Parintii pot alege intre o tabara de limba engleza in Grecia, unde copilul va face innot, tir cu arcul, tenis, ateliere de creativitate si teatru, pana la taberele de scuba diving din Spania, unde adolescentii invata pentru prima data sau isi exerseaza talentele de scuba diving, surf si yachting. 

    Nu in ultimul rand, parinti pot alege o tabara tematica de robotica si IT, unde copiii si adolescentii vor invata pentru prima oara sa foloseasca o imprimanta 3D, sa asambleze roboti si sa invete cum tehnologia este viitorul si poate fi integrata in viata de zi cu zi. Impreuna cu exercitiile de miscare de dimineata, si drumetiile pe munte, pentru o armonioasa integrare a educatiei cu miscarea in aer liber.

    Mai multe informatii despre taberele internationale ale Fundatiei Future in Progress se pot obtine pe website-ul www.future-ro.eu/tabere.

Domenii: Educatie

Future in Progress Foundation

Cu o experienta de 7 ani in domeniul educatiei, Fundatia Future in Progress a organizat peste 200 de tabere, cursuri si seminarii internationale pentru copii, adolescenti, adulti si tineri...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →