Tabletele magnetice pentru birou – principalele motive pentru a le achizitiona

Publicat pe 16 Iulie 2019
Persoanele care se straduiesc sa dea tot ce e mai bun la serviciu si care simt nevoia sa isi convinga si colegii de lucru sau sa ii motiveze sa dovedeasca acelasi grad de implicare, trebuie sa ia in calcul achizitionarea unei table magnetice.

O astfel de tabla magnetica este disponibila in oferta companiei Absolut Office

Cum nicio echipa nu poate colabora fara sedinte de lucru si prezentari, numeroase momente-cheie ale activitatii la birou au loc in sala de sedinte.

Tabla magnetica si-a castigat popularitatea datorita eficientei de care da dovada, dovedindu-se utila intai in institutiile de invatamant, apoi in sali de conferinte si, in cele din urma, in toate birourile. Tablele magnetice sunt disponibile in magazinul online Absolut Office la cel mai bun raport calitate - pret,

Tipuri de table magnetice

Pe piata exista mai multe modele de table magnetice, in functie de materialele din care sunt realizate, de materialele de scris, precum si de scopurile pentru care au fost concepute. Tabla magnetica lacuita este cea mai ieftina varianta existenta pe piata, are avantajul de a rezista bine in timp, cu conditia de a fi intretinuta in mod corespunzator, de a fi curatata numai cu spray-uri speciale si protejate de zgarieturi. Durata de viata a unei asemenea table este de cel mult 10 ani.

Tabla magnetica ceramica este mai scumpa, insa si mai rezistenta la zgarieturi si cu o durata de viata medie de peste 25 de ani, fiind ideala pentru a fi folosita pe termen lung. Tabla magnetica de sticla este o alegere rezistenta in timp, in timp ce tablele mobile sunt cele preferate in salile de curs, dar si in cladirile de birouri.

Cum alegi cea mai buna tabla magnetica pentru biroul tau

Tabla magnetica nu se alege la intamplare. In primul rand, tabla magnetica se alege in functie de dimensiuni, de instrumentele de scris, de sistemul de prindere, de materiale si accesorii, precum si de functionalitati. Tabla magnetica perfecta trebuie sa aiba si dimensiunile perfecte pentru birou in care va fi utilizata. 

In ceea ce priveste instrumentele folosite la scris pe tabla magnetica, potentialii clienti pot alege intre creta si markere, fiecare avand avantaje si dezavantaje. Utilizatorii trebuie sa se intrebe unde vor folosi tabla magnetica si in ce scop.

Chiar daca este o investitie initiala relativ substantiala, tabla ceramica este ideala pentru a fi folosita pe o perioada indelungata. Nu in ultimul rand, este important si sistemul de prindere si suportul tablei magnetice, precum si accesoriile, care includ magneti, markere, bureti, servetele de curatare, spray-uri, cleme sau alte figurine.

Modul de montare al unei table magnetice trebuie sa fie cat se poate de simplu, fara a aparea eventuale dificultati si fara a fi nevoie de interventia specialistilor sau a mai multor persoane. Nu in ultimul rand, cei care cumpara o tabla magnetica trebuie sa o ingrijeasca cu mare atentie, deoarece folosirea necorespunzatoare a acesteia poate duce la deteriorarea produsului. 

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →