Târg de cariere #doyouspeakfrancais marca Franco-jobs.com pe 4 aprilie 2019 la București

Publicat pe 11 Martie 2019
Mai mult de 300 de posturi vacante la târgul de locuri de muncă pentru vorbitorii de limbi străine din România

16 companii internaționale precum și întreprinderi mici și mijlocii, mai mult de 10 de limbi diferite solicitate de către angajatori, o sută de profiluri în diverse domenii și peste 300 de posturi vacante disponibile imediat - acestea sunt cifrele care definesc cea de-a 4-a ediție a târgului de ocupare a forței de muncă din București marca Franco-jobs.com pentru candidații bi sau multilingvi care caută o primă sau o nouă oportunitate de carieră în România.

Numit anul acesta „Do you speak français“, deoarece este dedicat mai ales vorbitorilor de limbile engleză și franceză, târgul de cariere și oferte de muncă va avea loc joi, 4 aprilie 2019, pe Splaiul Unirii 160, în locația Mater Library, etajul 1, un spațiu profesional și liniștit, adecvat pentru discuții și interviuri directe față-în-față.

Organizatorii, echipa care gestionează platforma de recrutare Franco-jobs.com și Comité des Etudiants Francophones Gaudeamus, doresc să dedice prima parte a evenimentului (9h00-10h00) deschiderii şi discuțiilor dintre companii și reprezentanții mediului instituțional, academic și asociativ la o cafea de bun-venit. După aceea, organizatorii vor asigura spatii privilegiate în care echipele de resurse umane ale companiilor și profesioniștii cu experiență sau tinerii absolvenți să poată începe procesul de recrutare.

Companiile care oferă stagii, burse sau contracte cu jumătate sau cu normă întreagă, care și-au confirmat prezența sunt următoarele Amazon, Camusat, Cegedim, Decathlon, Efficience IT, ExperBuy, Genpact, Groupe Renault, International House Bucharest, Le Carrousel, Lycée Français Anna de Noailles, Nellexpert, Schindler, SNC Lavalin, Stefanini, Teleperformance, Telus International.

60% dintre posturile vacante sunt dedicate candidaților avand 1-3 ani de experiență în domenii precum finanțe și contabilitate (facturare, contabilitate primară, expert contabil, agent cont credit, agent cont debit), precum și back office (administrativ, gestiune comenzi, introducere de date), vânzări și servicii pentru clienți (suport tehnic, suport client, rezervări, consultanță).

Aproximativ 30% dintre oportunități de carieră sunt pentru candidații cu un profil de inginer cu peste 3 ani de experiență într-unul dintre domeniile programare, software, calculator, mecanica, electronica, electrica, constructii, inginerie industrială și ingineria auto.

Candidații care vor vizita târgul „Do you speak français“ vor găsi, de asemenea locuri de muncă în domenii precum traducere, formare sau training, educație și învățământ, resurse umane, achiziții pentru care se cere sau nu experiență, dar și poziții de răspundere sau de condurere în inginerie, consultanță sau management.

Pentru mai mult de jumătate dintre locurile de muncă cunoasterea la nivel avansat (C1 C2) sau mediu (B2) a limbilor franceză sau engleză este de dorit. Pentru restul pozitiilor alte limbi sunt esențiale cum ar fi limbile italiană, spaniolă, germană, cehă sau limbi rare.

În plus de cafea, croissant și consiliere din partea organizatorilor, candidații vor avea posibilitatea de a solicita o sesiune gratuită de fotografii profesionale pentru profilul lor de pe rețelele de socializare sau pentru CV, în cabina foto special amenajată la târg de către fotograful nostru Vlad Rotaru, până la ora 17:30.

Mulțumiri partenerilor  noștri: Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), AUF (Agence Universitaire de la Francophonie), Institutul Francez și Campus France, lectoratele de limbă franceză din Universitatea Politehnica București și Universitatea din București, Kyralina librăria franceză din București, RFI România (Radio France International) și lepetitjournal.com

Așteptăm înscrierea candidaților sau participanților la acest eveniment de carieră aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaJGWbgdnVHPl_ft4kU2GsPQfTvhd7JLreirna_BkslHs0Ag/viewform

Domenii: HR

FRANCO NET SRL

Organizator de evenimente HR si cariere pentru vorbitorii de limbi straine, servicii de employer branding pentru corporatii si preselectie candidati (screening, matching, test de limba).

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!