Tat Biliard anunță includerea de aparate fitness Christopeit Sport în oferta proprie

Publicat pe 17 Mai 2018
Tat Biliard, lider național în comercializarea de echipamente sportive pentru jocuri cu masă (biliard, tenis de masă), anunță lansarea pe piața din România a aparatelor de fitness Christopeit Sport - nr. 1 în spațiul geografic de limbă germană (Germania, Austria, Elveția).

Echipamentele de fitness Christopeit Sport vor putea fi comandate direct din oferta de aparate fitness a producătorului român.

Christopeit Sport e un brand de echipamente fitness din Germania cu o vechime de 40 de ani. A fost înființat în 1974 de fostul portar al echipei VFL Bochum, Horst Christopeit, care și-a propus să ofere consumatorilor aparate fitness de calitate superioară care să recreeze acasă condițiile de antrenament superioare din sălile de tradiționale de fitness.

În primele două decenii Christopeit Sport și-a diversificat constant gama de produse. La mijlocul anilor 90 a devenit una dintre primele companii de aparate fitness din Germania care și-a accesorizat anumite aparate cu senzori de măsurarea pulsului. La începutul anilor 2000 a fost prima companie care a introdus ergometrele pe piața de fitness pentru acasă din Germania. În 2002 compania a fost cumpărată de unul dintre directorii ei, care a schimbat numele original al companiei producătoare în Top Sports Gilles GmbH, păstrând brandul Christopeit Sport. Astăzi Christopeit Sport oferă o gamă largă de echipamente pentru fitness orientate exclusiv către utilizatorii conștienți și avansați (inclusiv sportivi de performanță). Încadrate în gama „semiprofesională”, caracteristica principală a echipamentelor Christopeit Sport e că sunt concepute întotdeauna pentru o utilizare mediu-intensivă de durată, astfel încât ele să justifice investiția. Materialele de calitate superioară și proiectarea riguroasă „made in Germany” sunt atuurile acestor aparate fitness Christopeit Sport față de alte echipamente de fitness mai ieftine de pe piață.

Produsele brandului german, care sunt comercializate numai prin cataloage cu comandă la distanță și online, se bucură constant de sute de recenzii pozitive pe marile situri de profil din Germania, inclusiv pe magazinul online Amazon.de. Cel mai popular produs al companiei este la ora actuală bicicleta ergometrică de fitness Christopeit ET 6. Christopeit ET 6 este o bicicletă magnetică, beneficiind de o volantă de 12 kg, este ușor de montat și de depozitat, silențioasă și oferă nu mai puțin de 24 de trepte de rezistență. Utilizatorul are la dispoziție 11 programe electronice de antrenament.

În oferta brandului german mai există benzi de alergat, aparate fitness multifuncționale, bănci pentru abdomene, aparate de vibromasaj, accesorii.

Tat Biliard este un producător român de mese și accesorii de biliard, având deja o tradiție de peste 20 de ani în domeniu. În facilitățile proprii din Belciugatele (jud. Călărași) nu se produc decât mese și accesorii de biliard, dar magazinul online deținut de companie este dedicat unei game diverse de activități sportive. În 2017 compania a înregistrat venituri de peste 5 milioane RON.

Pentru mai multe informații:

www.tatbiliard.ro

tel: 021 314 59 53

Pers. de contact: Alexandru Tat 

Domenii: Retail

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →