Te-ai gandit sa-ti schimbi copiatorul? CopyService iti sta la dispozitie

Publicat pe 4 Octombrie 2018
Daca te-ai gandit ca ai nevoie de un alt copiator sau imprimanta, firma profesionala CopyService iti sta la dispozitie cu un catalog intreg de copiatoare si imprimante ce pot fi inchiriate pentru nevoile biroului.

Daca te-ai gandit ca ai nevoie de un alt copiator sau imprimanta, firma profesionala CopyService iti sta la dispozitie cu un catalog intreg de copiatoare si imprimante ce pot fi inchiriate pentru nevoile biroului. De regula, decizia de a schimba copiatorul sau imprimanta, se ia dupa reparatii repetate ale propriului copiatorului. Atunci cand se deterioreaza resursele partilor principale ale dispozitivelor de birou, este necesara inlocuirea acestora. Fiecare producator de astfel de dispozitive ofera competente diferite pentru resursele sale. In medie, o astfel de resursa variaza de la 30.000 de copii sau imprimari, pana la 150.000 de exemplare.

Compania CopyService incearca sa asigure disponibilitatea constanta a celor mai populare copiatoare si imprimante, consumabile si piese de schimb. Colaborarea pe termen lung cu diferiti furnizori de echipamente de birou si de piese de schimb, le permite sa onoreze toate comenzile in cel mai scurt timp, pentru ca orice persoana fizica sau juridica sa nu-si piarda din tipul pretios.

Reparatii, service si inchirieri copiatoare

Acum, daca te gandesti sa schimbi copiatorul sau imprimanta, dar nu ai banii disponibili, firma CopyService iti sta la dispozitie cu o gama larga de dispozitive de birou spre inchiriere. Daca aparatul tau este defect, adica nu preia hartia, copiile sunt razuibile, scartaie, elimina tonerul si asa mai departe, te rugam sa retii, ca departamentul de service copiatoare din cadrul firmei CopyService, te poate ajuta in acest sens. Poti apela la centrul de service pentru o revizie majora. Cel mai probabil, toate reparatiile pot fi efectuate la biroul tau, daca altfel nu se poate, si, nu va dura mult timp.

De asemenea, daca piesele trebuie inlocuite, compania CopyService dispune de piese inlocuibile pentru orice tip de copiatoare second hand si nu numai. Daca nu mai doresti reparatia echipamentului tau de birou, atunci, firma iti poate oferi spre inchirieri copiatoare Konica Minolta second hand, cele mai bune imprimante laser color, imprimanta laser color consumabile ieftine si mult mai multe, deoarece CopyService nu este o micuta firma cu un singur angajat, ci un centru important de service imprimante Bucuresti.

Daca s-a stricat, inchiriaza

De obicei, se intampla ca reparatiile la dispozitivele de birou sa fi fost foarte frecvente, iar acum sa nu mai aduca rezultatul dorit. In astfel de cazuri, se impune inlocuirea dispozitivului, iar cea mai convenabila metoda, este de a inchiria un copiator care sa-ti faca copii in mare viteza sau o imprimanta care sa-ti imprime documentele la un standard ridicat. In companii, specialistii departamentului IT utilizeaza echipamente de birou, pentru elaborarea propriilor analize.

Fiecare copiator sau imprimanta are propria resursa pentru a-ti da seama ca un astfel de dispozitiv si-a depasit termenul de viata, exact ca si kilometrajul unui autoturism. Toate copiatoarele sau fotocopiatoarele, care produc mai mult de 8 exemplare pe minut, au un contor care afiseaza numarul de copii realizate pana la acel moment. Daca dispozitivul tau si-a depasit termenul de viata, atunci este cazul sa apeleze la firma de inchirieri copiatoare din Bucuresti. Economiile in acest caz vor fi mai mari de 50%, din costul unui nou copiator similar cu al tau.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!