Te intereseaza un pret montaj tigla metalica corect? Intreaba expertii BDM Roof System

Publicat pe 17 Mai 2018
Panourile metalice profilate reprezinta cel mai bine vandut sistem de invelitoare pentru acoperis, acestea fiind prezente pe foarte multe dintre acoperisurile noi si cele renovate din tara. Denumite comercial tigla metalica, aceste panouri pot imita cu succes diverse materiale naturale precum sita, ardezia sau tigla ceramica, dar si alte forme si modele adaptate stilurilor contemporane.

Pentru cei interesati de un pret montaj tigla metalica avantajos, dar si produse calitative, BDM Roof System reprezinta alegerea ideala. Aceasta firma comercializeaza produse Bilka si asigura montaj pentru sistemele de invelitoare, oferind garantie atat pentru produse, cat si pentru serviciile prestate.

Avantajele tiglei metalice pentru acoperis

Spre deosebire de alte materiale folosite la acoperisul locuintelor, tigla metalica se remarca printr-o serie de avantaje ce merita luate in considerare:;

• Durata de viata mare – In functie de producator, durata de viata a tiglei metalice poate varia intre 20 si 50 de ani. Exista produse care depasesc limita de 50 de ani, dar care presupun costuri mai ridicate. Durata de exploatare este influentata de anumite conditii, printre care: calitatea materiei prime, accesoriile utilizate, tehnologia folosita in productie, calitatea montajului etc.

• Greutate redusa – Tigla metalica se caracterizeaza printr-o greutate redusa, ce poate fi cuprinsa intre 4 kg si 5.5 kg/mp. Greutatea efectiva este influentata de calitatea si grosimea materialului din care este fabricata.

• Pret montaj tigla metalica mic – Deoarece montajul este rapid si usor, acesta nu implica cheltuieli prea mari.

• Pret tigla mic – Disponibila in variante numeroase de modele si grosimi, tigla metalica este mereu o alternativa avantajoasa din punct de vedere financiar, indiferent de bugetul stabilit.

• Estetica – Paleta larga de culori mate sau lucioase, precum si sistemul de imbinare, contribuie la realizarea unor acopersuri durabile, dar si aspectuoase.

• Costuri de intretinere reduse – Tigla metalica rezista cu brio la factorii externi, motiv pentru care nu necesita operatiuni costisitoare de curatare si intretinere.

• 100% reciclabil – Materialele din care este fabricata acest tip de tigla sunt reciclabile si prietenoase cu mediul inconjurator.

Cat de importanta este calitatea materialelor?

Pentru ca toate sistemele de tigla metalica sa fie rezistente la intemperii si sa asigure un nivel superior de etanseitate, este importanta calitatea materiei prime folosite la productia tiglei. Care sunt factorii ce stabilesc nivelul calitativ al tiglei pe care doriti sa o utilizati la acoperisul casei?

• Mentinerea aspectului pentru o perioada cat mai lunga;

• Izolatia fonica si nivelul de poluare fonica;

• Durata de viata specificata de producator;

• Garantia tiglei metalice.

Toti acesti factori sunt principalii indicatori ai calitatii unui sistem de tigla metalica, motiv pentru care este important sa alegeti cu grija producatorul si modelul dorit.

Afla un pret montaj tigla metalica de la specialisti cu experienta!

Fie ca locuinta dumneavoastra are nevoie de un acoperis nou, fie ca incercati sa gasiti varianta potrivita pentru o noua constructie, un specialist in acest domeniu este cel care va poate raspunde la toate intrebarile. Tigla metalica este potrivita pentru orice fel de proiect, daca este aleasa si instalata corespunzator.

Pentru mai multe detalii tehnice, oferte de pret sau recomandari de specialitate, contacti reprezentantii firmei BDM Roof System. Informatii utile gasiti si pe site-ul www.acoperisuri.info

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →