Te invitam la Antica Hair Studio sau locul in care cream frumusetea chipului

Publicat pe 28 Iunie 2019
Antica Hair Studio este locul unde esti asteptata neconditionat si unde nu conteaza aspectul tau actual pe care poate din diferite motive l-ai neglijat ci conteaza spiritual tau si dorinta de schimbare in bine a infatisarii tale.

Antica Hair Studio este locul unde esti asteptata neconditionat si unde nu conteaza aspectul tau actual pe care poate din diferite motive l-ai neglijat ci conteaza spiritual tau si dorinta de schimbare in bine a infatisarii tale.

In coafor, indiferent de tipul si lungimea firului de par, predomina melanjul dintre epoci intr-un dialog perfect pentru ca in final tu sa beneficiezi de o coafura aparte, unica si care sa te reprezinte.

Iti vom prinde parul sau il vom lasa lejer, ii vom araja suvite sau ii vom adauga impletituri, vom face combinatii intre o coafura lejera adaugand elemente stranse, iti puteam crea aer adolescentin de scolarita sau crea o arhitectura somptuasa.

Toate acestea intrucat profesionistii coaforului nostru sunt experti in combinatii, in a aplica metode si stiluri care de care mai variate si mai deosebite care sa te avantajeze in orice moment.

Poti opta pentru schimbarea nuantei parului tau in tendinte moderne sau care vin in intampinarea stilului propriu.

Aici, in cadrul coaforului, revolutionam gandirea ca frumusetea este trecatoare aceasta devenind o utopie, pentru ca numai la Antica Hair Studio frumusetea ta devine permanenta .

Ne preocupa tot ceea ce vine din trecut si a fost bun dar din pacate uitat, aplicand avantajele tendintelor moderne impletindu-le cu ce-ti doresti pentru a intregi astfel farmecul aparte al chipului tau.

Altfel spus, avem in vedere ca in permanenta sa cream o arhitectura estetic deosebita a parului tau, echilibrata si in concordant cu stilul tau.

Poti incerca provocari care sa te reinventeze sis a te situeze cu gandul in alt spatiu si timp, poti opta pentru tunsori si culori indraznete sau poti adopta o aura in care vom ilustra impreuna respectful pentru frumos, atractiv,creatie si admiratie.

Profesionistii de la coaforul nostru cred cu tarie in dialog si rezultatele obtinute in acest mod si aici nu ne referim doar la dialogul verbal ci si la limbajul personalitatii care trebuie incununat printr-o infrumusetare care sa nu epateze dar care in acelasi timp sa poata fi cuceritoare si indrazneata.

Odata ce ai beneficiat de experienta noastra asupra formei podoabei tale capilare vei realiza ca de fapt ai ales un nou inceput cu efecte vizibile asupra calitatii vietii tale.

Este fascinant sa fii admirata, pretuita nu doar pentru felul cum te imbraci sau cum te porti si ci pentru faptul cum te aranjezi mai ales ca de modul tau de ingrijire depend pareri, impresii si chiar actiuni.

Intra pe site-ul nostru https://anticastudio.ro/ si vei vedea cum visele tale pot prinde contur doar printr-o simpla programare la salon coafura Bucuresti.

Avand deja imaginea a ceea ce putem obtine impreuna, poti pasi increzatoare in acest salon de infrumusetare unde poti reveni pentru a putea beneficia nu doar de aranjarea parului dar si de tratamente faciale, make-up profesinonist, microblading,manichiura si pedichiura, te poti rasfata la SPA sau masaj.

Iti oferim solutiile perfecte pentru ca impreuna sa scriem povesti.

Povesti obtinute cu lumina si gandoare, primind in viata noastra prezenta bucuriile din saloanele de odinioara.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →