Teatru, Opera şi Balet

Publicat pe 25 Aprilie 2019
Teatrul Naţional de Opera şi Balet va invită să luaţi parte în perioada 11, 14 şi 18 aprilie la evenimente deosebite, opere inedite ce se vor desfăşura pe perioadă a 3-4 ore, începând cu orele: 17:00 şi 18:30.

Teatrul Naţional de Opera şi Balet va invită să luaţi parte în perioada 11, 14 şi 18 aprilie la evenimente deosebite, opere inedite ce se vor desfăşura pe perioadă a 3-4 ore, începând cu orele: 17:00 şi 18:30. Este vorba despre “La Boheme” (opera în 4 acte de Giacomo Puccini) va fi jucat pe scena Teatrului Naţional de Opera Şi Balet Maria Bieşu din Republica Moldiva, 11 aprilie, la ora 18.30, spectacolul” Aida” (opera în 4 acte de Giuseppe Verdi) începând cu orele 17:00, iar “Rigoletto” (opera în 3 acte de Giuseppe Verdi), începând cu orele 18:30.

Potrivit organizatorilor,” La Boheme” este un irezistibil thriller clasic care îmbină umorul negru, suspansul, situațiile-limită, emoția și jocurile întortocheate ale minții. Fiind vorba de Giacomo Puccini, bineînțeles că nimic nu este ceea ce pare, toată lumea are ceva de ascuns, iar surprizele se dezvăluie la fiecare pas şi nu oricum, ci greșit. Astfel, un idilic decor italic devine peste noapte locul de desfășurare a unui formidabil policier, în care fiecare gest reprezintă o potențială probă judiciară.

În Italia,” La Boheme” a avut premiera pe 1 februarie 1896, Teatrul Regio din Torino. Este considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului, jucându-se de aproape 123 de ani fără întrerupere: a avut deja peste 30.000 de reprezentații, iar din distribuție au făcut parte de-a lungul timpului mai mult de 500 de actori. Opera se prezintă în limba italiană.

Opera “Aida” la fel ca şi cea anterioară, îmbina cu succes umor şi suspansul, emoţia şi entuziasmul, reuşind să capteze atenţia publicului astfel încât, începând cu debutul din 24 decembrie 1871 şi până la ora actuală, a înregistrat un real succes pe piaţă. Dirijorul operei este Nicolae Dohotaru, artist al poporului, opera va fi prezentată în limba italiană, însă va exista titrare în limba romană.

Opera “Rigoletto” este o operă în 3 acte de Giuseppe Verdi, ce se va desfăşura începând cu orele 18:30 în sala Teatrului Naţional de Opera şi Balet. Premiera a avut loc în lună martie a anului 1851 în Veneţia, la Teatro La Fenice. De asemenea, opera se va prezenta în limba italiană, însă va fi şi subtitrare în limba romană.

Sunteţi aşteptaţi cu drag să luaţi parte la operă de înaltă calitate, care s-au dovedit a fi în topul căutărilor. Bilete teatru de opera si balet le puteţi cumpăra de pe site-ul Teatrului Naţional de Opera şi Balet, sau le puteţi achiziţiona de pe Entertix, unde veţi avea certitudinea că au fost livrate cu succes şi vor ajunge în siguranţă la dumneavoastră, iar în ceea ce priveşte plata nu trebuie să vă faceţi nici cea mai mică problemă, întrucât, veţi primi pe adresa de e-mail, sau pe numărul de telefon, un mesaj/e-mail de confirmare a plăţii, şi de implicit de livrare bilet teatru. Le puteţi plăti cu cardul, sau ramburs, în momentul în care curierul ajunge la dumneavoastră. De asemenea, acese bilete teatru pot fi luate după ce au fost comandate, din magazinele partenere sau de la punctele Entertix, iar costul livrării este de 2 lei.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!