TEDxBucharest sarbatoreste 10 ani cu o editie speciala: pe parcursul a doua zile vin peste 20 de speakeri din Romania, Europa, S

Publicat pe 30 Octombrie 2018
Editia de anul acesta a TEDxBucharest va aborda tema «Crossing Boundaries» si va avea loc pe 30 noiembrie - 1 decembrie 2018, la Auditorium Pallady.

Evenimentul celebreaza 10 ani de existenta a TEDxBucharest, fiind dublu motiv de sarbatoare: o editie speciala care sa va desfasura pe parcursul a doua zile chiar in perioada care marcheaza centenarul.

Peste 20 de invitati vin sa-si spuna povestea la TEDxBucharest

Vorbitorii de anul acesta isi vor concentra prezentarile pe momentele in care au reusit sa-si depaseasca barierele, vor vorbi despre cum s-au motivat si ce i-a ajutat sa-si urmeze visul. Cei 20 de invitati sunt din domenii total diferite: de la psihologie, robotica, antreprenoriat, schimbare sociala, armata, chiar si primul om care se antreneaza sa ajunga pe Marte.

Sa fii inventator la doar 10 ani, inseamna sa-ti depasesti barierele; sa te antrenezi sa ajungi astronaut pe Marte stiind ca poate nu o sa te mai intorci acasa, inseamna sa renunti la multe, dar mai ales sa-ti depasesti barierele; sa incerci sa mentii pacea in Sudan, inseamna sa-ti depasesti limitele. Ne-am dorit ca prin aceasta editie aniversara sa le oferim participantilor acces la povesti puternice, care sa-i motiveze sa-si depaseasca limitele zilnice si poate sa inceapa proiectul la care au visat de mult timp sau sa ia decizia pe care o tot amana.” A declarat Andrei Dinu, organizator al evenimentului. 

Printre vorbitorii care vor impartasi idei, se regasesc: 

  • Ian Bradbury, fost militar in Canadian Forces si fondator al «The 1st New Allied Expeditionary Force»;
  • Laura Diana Raetchi, Political Affairs Officer la Department of Peacekeeping Operations at United Nations;
  • Dr. Tammy Nelson, Sexologist Certificat, Terapeut de Cuplu, Profesor;
  • Alyssa Carson, Astronaut in pregatire, Fondatoare a The Blueberry Foundation;
  • Nadya Zhexembayeva, Chief Reinvention Officer;
  • Andrei Tudor, Tanar inventator in varsta de 10 ani. 

TEDxBucharest, o experienta incepand cu spatiul creativ

Auditorium Pallady a mai gazduit TEDxBucharest de trei ori in ultimii ani, devenind astfel locul in care participantii au plans, au ras si au plecat cu idei noi. Locul este amenajat in stil amfiteatru, astfel ca fiecare dintre cei peste 800 de participanti se vor bucura de eveniment la adevaratul lui nivel, bucurandu-se de speechuri inspirationale si informative dar si de o experienta completa, incuzand interactiuni cu instalatii artistice si tech, inovatii si alte experiente menite sa incurajeze networkingul.

In cadrul locatiei vor fi amenajate o serie de zone speciale de intalniri cu invitatii si multe alte elemente pregatite de catre organizatori, menite sa duca experienta participantului dincolo de granitele unui eveniment clasic.

Biletele au pret special pana la finalul lunii octombrie

Biletul include accesul pentru cele doua zile ale evenimentului, iar pana pe 31.10.2018 costa doar 150 Euro. Pretul biletului include cele 20 de momente, pauzele de cafea si pranz-ul in cele doua zile si in plus un cadou din partea echipei. Mai sunt disponibile si o serie de reduceri pentru grupuri. Ultimele 4 editii au fost sold-out. 

Biletele se pot achizitiona pe www.tedxbucharest.ro.

Despre TED

TED este o organizatie non-profit devotata ideilor care se ghideaza dupa dictonul Ideas Worth Spreading. A inceput acum 26 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. https://www.ted.com/, www.facebook.com/TED 

Despre TEDx

in spiritul ideilor care merita impartasite, TEDx este o platforma de evenimente locale, independente. La un eveniment TEDx, TED Talkurile video si vorbitorii de pe scena creeaza un mix care va genera discutii profunde si conexiuni. Evenimentele locale TEDx sunt marcate TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinta TED ofera instructiuni generale pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx sunt organizate independent (pe baza anumitor reguli si reglementari). Pentru mai multe informatii accesati pagina web: http://www.tedxbucharest.ro/about-us/ 

Despre TEDxBucharest

in spiritul ideilor care merita impartasite, TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care impartasesc o experienta tip TED. Pentru mai multe informatii accesati pagina web: http://www.tedxbucharest.ro   

TEDxBucharest. Crossing boundaries. Because you don't just happen.

Contact: Claudiu Jojatu, Communication Manager | claudiu.jojatu@gmail.com |

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →