Tehnici noi pentru a folosi o narghilea

Publicat pe 19 Iunie 2019
Narghileaua este tot mai populara, motiv pentru care cei mai multi utilizatori aleg sa aiba una acasa.

Dupa ce narghileaua a fost cumparata din magazin, utilizatorul va folosi tehnicile clasice invatate pe vremea in care aceste obiecte erau doar in pub-uri. In realitate sunt mai multe tehnici de utilizare, care vor genera o senzatie mai intensa.

Temperatura apei variabila

Se poate face o comparatie simpla intre fumul obtinut cu apa rece si cuburi de gheata si cel obtinut cu apa fierbinte. Cei mai multi utilizatori au constatat ca apa rece va genera mai usor fum, in timp ce apa calda poate sa filtreze particulele mai bine, ceea ce inseamna ca utilizatorii sunt impartiti in doua tabere in acest sens.

Apa poate fi inlocuita

Pentru a explora noi arome, se pot adauga in loc de apa suc de fructe, vin, fructe congelate sau arome din extracte. Atunci cand sunt utilizate lichidele, cu exceptia extractelor aromate, unde este nevoie de cateva picaturi doar, cantitatea poate varia, insa nu se recomanda utilizarea lor fara apa. Bauturile racoritoare si apele au tendinta de a face spuma, care va ajunge in tevi si va genera un miros neplacut. Nu se recomanda utilizarea bauturilor carbogazoase.

Mai multe tipuri diferite de tutun

In narghilea pot fi puse mai multe tipuri de tutun. In functie de tip, tutunul poate avea diverse arome si fiecare utilizator trebuie sa o gaseasca pe cea care ii place cel mai mult. Anumite plante nu contin tutun si sunt perfecte pentru incepatori, deoarece nu contin nicotina si rezista mai mult in timpul arderii.

Tutunul care arata ca o guma de sters este tutunul de baza si se fumeaza clasic. Tutunul taiat fir este mai lipicios si necesita carbuni mai mari sau un timp mai lung de incalzire cu scopul de a genera fum. Dupa ce a fost incalzit, fumul produs este gros.

Alt brand de carbune

Incepatorii vor folosi carbunii care se aprind singuri, deoarece sunt mai practici. Dupa ce au fost deprinse tehnici mai bune, se poate face trecerea la carbune natural. Acest carbune poate fi realizat din lemn de lamaie, coji de nuci, bambus si alte ingrediente cu arome diferite.

Schimbarea tipurilor de echipamente

In magazinele dedicate cum este si narghilea-egipteana.ro pot fi gasite mai multe tipuri de accesorii, din care fiecare utilizator poate alege combinatia potrivita.

Deoarece nu exista un raspuns sau o solutie care sa functioneze pentru toata lumea, este necesar ca fiecare utilizator sa se consulte cu alti fumatori de narghilea pe forumuri si in viata reala pentru a determina plusurile si minusurile fiecarui accesoriu.

Exista mai multe marci de tutun si tipuri de recipiente sau chiar de narghilea diferite, in functie de tipul de tutun sau de experienta generata, motiv pentru care se impune o documentare prealabila pentru a alege narghileaua. Accesand link-urile de mai sus, utilizatorii vor ajunge la o serie de produse competitive din punct de vedere al calitatii si materialelor folosite pentru producerea fiecarui tip de narghilea.

Domenii: Lifestyle

S.C. Complete Web Solutions S.R.L

Advertoriale si campanii SEO la un click distanta. Dezvolta afacerea ta la un pret corect.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →