Tehnologie vs Locație, noua paradigmă în imobiliare

Publicat pe 5 Iulie 2022
Conectivitatea digitală este vitală pentru modul în care trăim și lucrăm, iar în ultimii ani am asistat la o schimbare rapidă a mentalității chiriasului, de la "Locație, Locație, Locație" la una care necesită "Tehnologie, Tehnologie, Tehnologie".

Potrivit unui sondaj recent, 90% dintre membrii asociației BOMA au declarat că unul dintre cele mai importante elemente de vânzare pentru listările lor imobiliare comerciale face referire la conectivitatea clădirilor, și că 75% dintre clienții lor doresc să discute despre serviciile avansate de telecomunicații înainte de a semna contractul de închiriere. 

WiredScore este singura organizație care acordă, la nivel global, certificările WiredScore și SmartScore, fiind standardul de referință în ceea ce privește conectivitarea digitală a clădirilor. Certificarea WiredScore vizează evaluarea, clasificarea, recunoașterea și promovarea conectivității digitale și facilităților inteligente de excepție existente într-o clădire.

Certificarea WiredScore poate fi accesată acum și de dezvoltatorii imobiliari din România, prin intermediul profesioniștilor acreditați ai companiei Vision Intelligent Management. Profesioniștii acreditați (AP), instruiți oficial de WiredScore, gestionează procesul de certificare end-to-end, în stransă colaborarea cu echipele de profesioniști ai companiei WiredScore. Aceștia folosesc în procesul certificării WiredScore sau SmartScore a clădirilor, cele mai recente rapoarte de tip scorecard.

Clădirile, care pot fi certificate Platinum, Gold, Silver sau WiredScore Certified, vor trebui să respecte, în vederea certificării, o serie de criterii ce vizează în principal conectivitatea (telefonie mobilă și wireless), infrastructura, reziliența, inovația, capacitatea și flexibilitatea unei clădiri de a se adapta cerințelor tehnologice prezente și viitoare. Tehnologia implementată în aceste clădiri trebuie să aibă în prim plan chiriașul, să fie gândită pentru a răspunde în primul rând solicitărilor și nevoilor ocupanților clădirii.

Prin intermediul profesioniștilor acreditați, Vision Intelligent Management vine în sprijinul proprietarilor, dezvoltatorilor, operatorilor și ocupanților de clădiri, cu scopul de a transforma clădirile în unele mai inteligente și mai bine conectate, pentru un viitor mai armonios, mai inovator și mai dinamic.

Certificarea WiredScore își propune să extindă pe scară largă accesibilitatea la o conectivitate excelentă, să reducă emisiile de carbon, să crească reziliența împotriva amenințărilor cibernetice și să îmbunățească sănătatea și bunăstarea utilizatorilor din întreaga lume, toate acestea prin puterea tehnologiei implementate în spațiile pe care le ocupăm.

Indiferent de stadiul clădirii (în construcție sau finalizată), și al certificării pe care o doriți, profesioniștii Vision Intelligent Management, acreditați WiredScore, vă vor ajuta să primiți cel mai mare scor posibil, iar certificarea WiredScore va fi cea o sa vă diferențieze de concurență.