Tehnologii impresionante de proiectare sisteme de securitate in orice tip de spatiu civic sau industrial

Publicat pe 7 Februarie 2018
Alegerea unui sistem de securitate potrivit poate fi dificila pentru multe persoane, dat fiind faptul ca acesta trebuie sa tina cont de exigentele si specificul spatiului (locuinta, spatiu rezidential, industrial sau comercial), dar si de dorintele personale.

De aceea, multi clienti aleg varianta proiectarii de la zero pentru a fi siguri ca au parte de cele mai bune rezultate, iar atunci cand ne gandim la proiectare sisteme de securitate avem in minte anumite asteptari sau pretentii.

Insa, si companiile cauta sa-si optimizeze modul de desfasurare a activitatii pentru a putea oferi aceste servicii personalizate clientilor.

Helinick este lider national, iar serviciile companiei sunt recunoscute pentru preocuparea constanta pentru managementul proiectelor desfasurate in colaborare cu institutii sau companii publice sau private din Romania.

Helinick a creat un model eficient de organizare si administrare a activitatii pentru a le oferi clientilor cele mai bune rezultate, acces permanent la proces de la cerere la implementare, consultanta si mentenanta.

Eficienta si deschidere catre solutii originale si inteligente in gestiunea proiectelor

Noul model de organizare a activitatii propus de catre specialistii Helinick poate fi luat ca etalon pentru multe companii din domeniu.

Departamentul de Management al Proiectelor este cel insarcinat cu procesul de proiectare al sistemelor de securitate, de la primirea proiectului la planificare, implementare si mentenanta.

Compania foloseste un soft modern, Oracle Primavera Project Management pentru a putea executa proiectele, a le monitoriza si controla la fiecare pas.

Intreg procesul incepe cu primirea cererii de la client, urmand ca ulterior echipa sa faca un plan – sa aloce resursele materiale si umane cele mai potrivite pentru a livra clientului calitate si solutia cea mai potrivita pentru nevoile sale in cel mai scurt timp.

Responsabilul de proiect este cel care se ocupa de buna desfasurare a tuturor etapelor proiectului. Suplimentar, compania are si un departament de Controlling care se implica identificarea si atingerea obiectivelor financiare.

Interventia acestui departament este esentiala pentru adaptarea strategiei la posibilele schimbari neprevazute pe parcursul desfasurarii proiectului, astfel ca intreg procesul este optimizat, iar compania isi poate imbunatati constant serviciile..

Tehnologia Helinick - Un aliat de incredere

Compania Helinick foloseste de asemenea si o aplicatie de gestiune - Microsoft Dynamics Nav - pentru a oferi transparenta si vizibilitate pentru proiectele si contractele in derulare.

Aceasta aplicatie moderna permite companiei sa administreze solutii eficiente intr-o maniera performanta, sa evalueze activitatea personalului si sa desfasoare proiectele intr-un cadru modern si organizat.

Cu ajutorul acestei aplicatii, toate departamentele companiei (Vanzari, Tehnic, Proiectare, Calitate, Achizitii si Logistica) se afla intr-o permanenta comunicare.

Astfel, procesele de ofertare si vanzare catre clienti, dar si de executie si mentenanta se desfasoara mereu la cele mai inalte standarde, respectandu-se costurile, cerintele clientilor si timpul de finalizare a proiectelor.

Beneficii atat pentru clienti, cat si pentru companie

Prin acest proces, compania Helinick reuseste sa le ofere clientilor cele mai bune rezultate, transparenta si conectivitate permanenta.

Clientii au posibilitatea, pe baza unei parole individuale, sa vada in timp real desfasurarea lucrarii cerute prin intermediul website-ului companiei.

Acest model de lucru poate fi considerat o sursa de inspiratie si pentru alte companii care cauta sa-si optimizeze activitatea – cresterea productivitatii si vitezei de predare a proiectelor, o mai buna colaborare si coordonare intre departamente, dar si o imbunatatire constanta a serviciilor sunt doar cateva dintre beneficiile pe care compania le-a observat de la implementarea acestui mod de lucru.

Acest proces eficient folosit de companie in proiectare sisteme securitate si nu numai ii certifica pozitia de lider pe piata de securitate si siguranta eletronica din Romania.

Cu o experienta de 27 ani, Helinick.ro promite sa continue sirul inovatiilor si sa se remarce prin modul sau de lucru si dorinta de a oferi solutii de top clientilor sai si pe viitor.

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!