Tehnovest, lider în consumabile industriale, hidraulică și pneumatică

Publicat pe 25 Iunie 2021
Tehnovest este o companie care are la bază servicii și produse din domeniul pneumatic, hidraulic, cât și consumabile industriale.

Având un stoc de produse destul de vast în permanență, Tehnovest oferă calitate înaltă atât prin produse cât și prin serviciile pe care le oferă. Echipa din cadrul companiei are o vastă experiență în domeniu, astfel încât, la orice problemă găsesc câte o soluție pentru clienți.

Gama de produse Tehnovest

Gama de produse este foarte vastă unde se regăsesc conectori și adaptoare furtun, fitinguri, cuple rapide, furtunuri, țevi, coliere, robineți cu bilă, cilindri, amortizoare șoc, supape siguranță, distribuitoare, consumabile industriale și multe altele. Este important de reținut faptul că fără aceste produse, o mare parte din sistemele ultra utilizate din diferite domenii de activitate nu ar avea posibilitatea să funcționeze.

Spre exemplu, furtunul de presiune cu dublă inserție, alimentar, din cadrul magazinului Tehnovest este special conceput pentru industria alimentară, pentru furnizarea de apă caldă cât și pentru curățarea și igienizarea la presiune înaltă, la temperaturi de până la aproximativ +80°C. Este un furtun flexibil, ușor de manevrat, rezistent la ozon, cât și la condiții meteorologice. Confecționat dintr-un material foarte rezistent.

Cheie de impact profesională cu aer comprimat - această cheie este concepută pentru a fi folosită în industria auto, în companiile de montare a anvelopelor. Este foarte ușor de manevrat, silențios, reglarea cuplului optim se realizează în 3 trepte, are o carcasă robustă cu mâner ergonomic și un ciocan dublu mecanism de percuție. Este destul de ușor astfel încât se poate opera cu o singură mână.

Pistol de vopsit profesional cu duză de 1.3 MM - pentru cei care lucrează în industria lemnului, auto sau metalului, acest pistol profesional de vopsit este indispensabil. Este echipat cu o duză din inox, potrivit pentru suprafețe mici, se prelucrează cu vopsea pe bază de apă. Fiind un pistol de calitate, oferă un finisaj excelent pe orice suprafață, iar prin pulverizare se reduce consumul de vopsea.

Pentru că gama de produse este foarte vastă, Tehnovest oferă consultanță personalizată fiecărui client în parte și asta pentru că fiecare proiect este diferit. Un alt aspect important este faptul că transportul produselor la nivel național este realizat în condiții cât mai optime, de către departamentul de distribuție al firmei, ori prin acest lucru denotă profesionalism, siguranță și încredere.

Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse, cât și serviciile oferite, accesați pagina tehnovest.ro.

Date de contact:

  1. office@tehnovest.ro
  2. 0736 335 387
  3. 0738 422 245
  4. 0727 724 831
  5. 0356 100 440.

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!