Tellence Technologies se extinde în marile orașe

Publicat pe 2 Februarie 2021
Compania IT deschide noi birouri în Iași, Timișoara și Cluj.

Compania IT Tellence Technologies, specializată în furnizarea de soluții și servicii software, continuă planurile de extindere a activității în România și în 2021, intenționând să deschidă birouri în Iași, Timișoara și Cluj.

"Suntem încrezători în planul de creștere a activității, inclusiv în marile orașe din România, iar această strategie își propune să valorifice talentul local, în special în universitățile importante. Am început deja să recrutăm programatori în Iași, Timișoara și Cluj. Tellence continuă extinderea planurilor și în 2021, cu proiecte care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă pentru specialiștii în diverse tehnologii software", a declarat Leo Radu, Director General și co-fondator, Tellence Technologies.

Tellence estimează că tehnologiile moderne utilizate în cadrul proiectelor sale, reprezintă un avantaj în procesul de recrutare și vor contribui la atingerea rapidă a obiectivului de dezvoltare stabilit de companie.

Tellence Technologies, companie înființată în 2012, cu sediul principal in București, furnizează servicii software pentru sectoare precum telecomunicații, securitate cibernetică, media, auto, comunicații prin satelit, semiconductori, etc.

Contextul actual oferă oportunități companiilor IT care doresc extinderea activității și facilitează angajaților condiții de lucru remote.

Domenii: IT

Delia Darabana

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!