Timpuri noi, sisteme de copiat si mai noi

Publicat pe 7 August 2019
Perioada examenelor este una foarte dificila pentru elevi si studenti. In teorie, ar fi avut un semestru intreg sa se pregateasca pentru rigorile testelor ce-i asteapta, insa cu totii am trecut prin asta si stim ca sunt lucruri mai “importate” de facut in aceasta perioada.

Asa ca ce este de facut pentru a obtine totusi o nota mare? Evident, majoritatea copiaza. Dar diferenta dintre cei care copiaza cu stil si cu cap si cei care o fac tremurand si fara prea mari rezultate e data de ce anume folosesc pe post de casti de copiat. S-a terminat epoca fituicilor, acum exista o sumedenie de variante bazate pe tehnologie.

Sisteme de copiat moderne

Sunt numeroase site-uri care fac “bisnita” cu sisteme de copiat. La un simplu search pe Google gasim “n” variante. Ideal este insa sa stii ce alegi si sa te fixezi asupra unui gadget nou aparut, care are mai multe beneficii pentru tine. Asadar, fara telefon la care sa conectezi casca, poate chiar si sisteme de copiat care functioneaza wireless. Orice este posibil cu tehnologia de azi, iar tu trebuie sa alegi varianta optima pentru tine, care sa nu te faca sa transpiri in timpul examenului la gandul ca ai putea fi prins.

Casca de Copiat cu Camera Video

Printre cele mai solicitate sisteme de copiat se numara casca de copiat cu camera video. Nu extraordinar de usor de folosit, ea beneficiaza de avantajul de a fi usor de camuflat. Insa spre deosebire de alte modele, camera GX-800 nu are nevoie de un telefon sau un router 4G pe langa pentru a realiza conexiunea. Asta pentru ca o cartela SIM este direct introdusa in camera, fara un “intermediar”. Atunci cand achizitonezi GX-800, nu mai ai nevoie decat de o cutiuta GSM, pe care o primesti la pachet, impreuna cu doua cartele SIM, cate una pentru fiecare dispozitiv. Camera este ascunsa sub forma unui nasture, iar cutiuta, datorita dimensiunii reduse, poate fi mascata in multe feluri. Fara telefon si fara multe cabluri pe tine esti cu siguranta mult mai relaxat in timpul examenului.

Cutiuta GSM cu Microcasca

Daca vrei o solutie excelenta dintr-o gama profesionala, atunci cutiuta GSM cu microcasca japoneza MC-2500 e raspunsul. Cutiutele GSM sunt la moda atunci cand vine vorba de sisteme de copiat pentru ca sunt foarte usor de ascuns. Iar modelul cu microcasca japoneza MC-2500 vine ca un upgrade, aducand o serie de beneficii. In primul rand, are un zgomot de fond mult mai mic, facand posibila o interactiune mai buna. Apoi, antena este de o calitate indiscutabila si nu se rupe usor ca la modele vechi. Si sa nu uitam de faptul ca dispune de un capac de culoarea pielii, astfel ca nu este detectabila in timpul examenului.

Card GSM cu cartela SIM si microcasca

In momentele de stres, sigur vrei un gadget cu raspuns automat la apeluri, nebruiabil si care poate fi ascuns foarte usor. Cardul GSM cu casca japoneza MC-2500 te ajuta sa copiezi la examen fara ajutorul unui telefon, asa ca vei avea multe chestii care merg in favoarea ta. Dispozitivul este usor de folosit, deoarece cartela SIM intra direct in cardul GSM, iar acesta va raspunde automat atunci cand te suna prietenul care iti va sopti. Casca este de culoarea pielii, in timp ce cardul dispune de un microfon ultrasensibil pentru a te ajuta sa comunici. Si el e aproape imposibil de detectat de catre profesor.

Pix GSM cu Cartela SIM si microcasca

Sisteme de copiat sunt o multime, insa ai mai pomenit de unul care sa te ajute de doua ori sa redactezi lucrarea? Comanda-ti pixul GSM cu casca de copiat fara telefon, model 2019, si pe langa scris, il poti folosi la comunicarea cu prietenul tau care-ti va dicta raspunsurile. Sistemul este compus dintr-un pix care are integrat un modul GSM, care functioneaza cu orice cartela nanoSIM, si microfon incorporat. Partea de ascultare a rezolvarilor subiectelor se face printr-o casca japoneza MC-2500, una cu capac de culoarea pielii. Totul functioneaza fara telefon sau alt dispozitiv in afara de pix si microcasca.

Domenii: Educatie

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →