Tipuri de dispozitive ortopedice pentru persoanele cu mobilitate redusa

Publicat pe 6 Noiembrie 2019
Magazinul Ortopedic aduce in prim planul persoanelor cu nevoi speciale dispozitive al caror rol este sa le imbunatateasca calitatea vietii.

Magazinul Ortopedic aduce in prim planul persoanelor cu nevoi speciale dispozitive al caror rol este sa le imbunatateasca calitatea vietii. Oferta magazinului este prezenta in mediul online, fiind accesibila incluziv celor mai putin familiarizati cu shopping-ul pe Internet. Paginile site-ului sunt structurate in functie de produsele pe care le includ, iar comenzile pentru produse se pot face foarte simplu.  

Oferta magazinului online este mai mult decat generoasa

Oferta include de la dispozitive de mers si pentru baie, la produse antiescare, paturi si saltele medicale si pana la dispozitive deosebit de importante pentru o calitate mai buna a vietii persoanelor cu diverse afectiuni si boli (termometre, tensiometre, nebulizatoare, umidificatoare, glucometre si multe altele).

Dispozitivele de mers aduc un plus de bine in vietile persoanelor imobilizate

Dispozitivele de mers, precum un fotoliu rulant, fac posibil ca viata multor persoane imobilizate sa se schimbe intr-un sens mai bun. Indiferent ca este utilizat pentru o scurta perioada de timp sau pentru toata viata, scaunul cu rotile va contribui eficient la posibilitatea ca persoana cu afectiuni locomorii sa-si poata continua viata fara sa depinda neaparat de o terta persoana. Un scaun cu rotile asigura un grad mare de mobilitate, putand fi utilizat in incinta si in exteriorul unei cladiri.

MagazinulOrtopedic.ro pune la dispozitia clientilor sai scaune cu rotile ce au antrenare manuala, fabricate din materiale rezistente, precum otelul sau aluminiul, modele care se pot plia si care se pot manevra foarte usor. Dincolo de faptul ca fiecare produs de pe site este insotit de o descriere, personalul magazinului asigura consultanta la alegerea acestora, in functie de particularitatile exprimate de fiecare client in parte.

Dispozitive pentru baie care ajuta mult o persoana cu afectiuni locomotorii

Dispozitivele pentru baie asigura avantaje importante persoanelor cu afectiuni locomotorii. Din categoria dispozitivelor pentru baie optim de utilizat de catre persoanele afectate de boli care nu le permit sa se deplaseze fara ajutor si nici sa utilizeze baia cu mare usurinta, fac parte produse, precum: scaunele de baie, inaltatoarele pentru WC, scaunele pentru WC si accesorii diverse - manere de sustinere, suporti si altele similare.

Produsele antiescare impiedica dezvoltarea unor afectiuni noi

Pernele si saltelele antiescare protejeaza persoanele care petrec mult timp in pozitiile intins orizontal sau in sezut, de afectiuni care le pot aduce si mai multa suferinta. Escarele care pot sa apara ca urmare a unui stil de viata lipsit de mobilitate sunt dureroase si, uneori, fatale daca nu sunt tratate. Produsele antiescare au rolul de a preveni aparitia lor si de a le asigura bolnavilor un plus de confort.

Din oferta Magazinului Ortopedic nu lipsesc nici paturile medicale, bastoanele ortopedice, rolatoarele, cadrele de mers, carjele ortopedice si multe alte produse a caror utilizare are acelasi scop: sa asigure o stare de siguranta si un plus de bine persoanelor care le utilizeaza.

Bineinteles ca imobilizarea nu este o stare pe care vreo persoana sa si-o poata dori, in ideea in care nu este o alegere personala. Alegerea celor mai bune dispozitive care sa ajute in astfel de situatii tine insa de fiecare persoana afectata in parte, care poate decide sau nu sa se bucure chiar si in asemenea conditii de un plus de bine.

Domenii: Farma

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →