Tipuri de service pentru copiatoare

Publicat pe 26 Octombrie 2018
CopyService este o companie care ofera service copiatoare si dispozitive de birou. Centrul de service realizeaza reparatii ale copiatoarelor urmatoarelor marci: Canon, Ricoh, Xerox, Sharp, Konica, Toshiba, HP, OKI, EPSON etc.

CopyService este o companie care ofera service copiatoare si dispozitive de birou. Centrul de service realizeaza reparatii ale copiatoarelor urmatoarelor marci: Canon, Ricoh, Xerox, Sharp, Konica, Toshiba, HP, OKI, EPSON etc. Piesele de schimb si consumabilele sunt intotdeauna disponibile pe stoc. In cazul reparatiilor complexe stationare ale copiatoarelor, managerii departamentului de service vor transporta echipamentul cu vehicule oficiale din dotarea companiei.

Service de intretinere

Orice aparat de copiat este un dispozitiv complex care contine componente mecanice (arbori, pinioane, curele, role etc.), placi electronice, lampi, sistem de transmisie optica a imaginii (scanner, lentila etc.). In acest caz, este necesar un service de intretinere periodic, pentru a mentine starea de functionare normala a copiatorului. Dupa cum arata practica, problemele legate de intretinere sunt patarea colii de hartie, eliminarea tonerului rezidual, blocaje frecvente ale colilor de hartie, precum si o serie de alte defectiuni care pot fi rezolvate doar prin curatarea dispozitivului si intretinerea preventiva, efectuata de catre personalul calificat al firmei CopyService.

Service de reparatii

Prin service de reparatii, poti salva bugetul de mari cheltuieli. Schimbarea copiatorului, este o decizie a unei companii, care de regula este luata numai dupa reparatii repetate ale copiatorului. Daca dispozitivul este din nou defect, adica nu ia hartia din tava, scartaie, elimina toner, imprima numai pe jumatate de coala si asa mai departe, exista centrul de inchirieri copiatoare CopyService, care are un serviciu de relatii cu clientii si care poate fi contactat in cazul unei defectiuni minore sau majore a dispozitivului. Cel mai probabil, toate reparatiile vor fi efectuate la tine si nu va durat mult timp, adica vor fi inlocuite numai piesele care s-au defectat, iar inlocuirile procedurale ale altor componente recomandate de producator nu vor modificate. Prin urmare, doar in cazul in care reparatiile nu aduc rezultatul dorit, si anume functionarea lunga si fiabila a copiatorului tau, merita sa cumperi un dispozitiv nou.

In companiile in care specialistii departamentului IT monitorizeaza echipamentele de birou, ghidati de recomandarile centrelor de service certificate, dispozitivele isi elaboreaza resursele totale si uneori le depasesc. Acest lucru se explica prin rationalitatea si profesionalismul managerilor care nu doresc diminuarea fondurilor companiei. Fiecare aparat de copiat are propria sa resursa, care, ca oricare alta masina, este determinata de un kilometraj, sau mai precis de citirea contorului. Toate copiatoarele care produc peste 8 copii pe minut au un contor de copiere. Dispozitivul care indica numarul de copii se afla in interiorul copiatorului, in spatele capacului.  

Daca copiatorul tau a lucrat mai putin de 70% din totalul resurselor si nu are pagube mecanice grave (adica ruperea geometriei patului), compania CopyService iti recomanda sa efectuezi service, in loc sa cumperi un dispozitiv nou. Specialistii de la firma CopyService pot diagnostica cu profesionalism, problemele copiatorului tau. Dupa ce va fi efectuata diagnosticarea completa, vor urma lucrarile de service imprimante , care constau in demontare, curatarea, lubrifierea, inspectia tuturor unitatilor si blocurilor dispozitivului, inlocuirea cu piese noi, reglaj electronic, testarea in toate modurile, curatarea completa a tuturor capacelor externe ale copiatoarelor.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!