Toamna aceasta, husele personalizate de la BitCase sunt un adevărat trend!

Publicat pe 14 Septembrie 2020
Pregătirile de toamnă nu se pot desfășura oricum. Pe cât de atent/ă ești cu tine, pe atât de atent/ă ar trebui să fii și cu smartphone-ul tău. Până la urmă, prima schimbare vizibilă pe care o faci odată cu venirea toamnei este regândirea garderobei, deci ai grijă ca și smartphone-ul tău să se integreze în acest peisaj.

Pregătirile de toamnă nu se pot desfășura oricum. Pe cât de atent/ă ești cu tine, pe atât de atent/ă ar trebui să fii și cu smartphone-ul tău. Până la urmă, prima schimbare vizibilă pe care o faci odată cu venirea toamnei este regândirea garderobei, deci ai grijă ca și smartphone-ul tău să se integreze în acest peisaj.

Toamna aceasta husele personalizate vor ocupa un loc fruntaș în topul articolelor trendy. Iată că totul pornește de la BitCase, magazinul online specializat exclusiv în personalizarea huselor pentru smartphone-uri de actualitate. Vorbim aici de iPhone-uri și bineînțeles de modele de smartphone-uri acum în vogă ce poartă semnătura Samsung sau Huawei.

Huse personalizate cu poze pe care le alegi chiar tu!

Pe BitCase.ro îți poți personaliza o husă după bunul plac. Trebuie să selectezi modelul smartphone-ului pe care îl deții, iar apoi să încarci poza ce se va transpune în format fizic în cele ce urmează direct pe husă.

Ce poză alegi pentru husa smartphone-ului? Simplu! Una cât mai clară și mai plăcută ție. Până la urmă, husa personalizată va fi o oglindă a personalității tale. Trendul toamnei nu ține cont de imaginea aleasă, ci de procesul propriu-zis - personalizarea. Așadar, orice poză ai alege vei ști din start că te clasezi pe un loc fruntaș în topul celor pliați pe trendul acestui sezon.

Având în vedere că tu deja ai aflat de gama de huse pentru telefon personalizate de la BitCase, cred că ar fi cazul să faci acest trend cunoscut și în rândul celor apropiați ție. Trendul de grup a fost întotdeauna apreciat, iar acum, în 2020 va fi cu siguranță un motiv de mândrie.

Fie că alegi să oferi cadou huse personalizate sau îi îndrumi pe alții să opteze pentru acest serviciu oferit de BitCase, toamna aceasta se arată a fi una de succes pe plan stilistic. Dacă tot faci schimbări în ceea ce privește vestimentația ta, de ce să nu faci cel puțin una și în ceea ce privește vestimentația smartphone-ului tău?

Huse personalizabile înalt calitative la un preț ce te va surprinde!

Husele personalizabile cu numele tău fac parte din același pachet de servicii cu care cei de la BitCase și-au propus să te surprindă toamna aceasta. Numele tău sau, în cazul în care alegi o husă personalizabilă pe post de cadou, a persoanei dragi ție poate apărea imprimat pe o imagine cât mai reprezentativă pentru tine.

Poate fi vorba de o husă cu decor desprins din peisajele tropicale, arta abstractă, o husă cu mașini scumpe sau mașini vintage și, de ce nu, o husă cu flori diverse, unele chiar emblematice pentru toamnă.

În plus, în colecția imensă de huse personalizabile de la BitCase găsești modele interesante de huse pentru cupluri. Această informație te poate salva din încurcătură în viitorul apropiat sau chiar acum, în momentele în care nu ai nicio idee cu privire la felul în care trebuie să arate cadoul pentru iubitul/iubita ta.

Accesează bitcase.ro pentru a intra în contact cu toate subcategoriile de huse personalizabile. Vei mai găsi acolo și huse cu zodii, huse cu animale, huse de gaming, huse cu personaje și multe altele, la fel de interesante.

Și, nu în ultimul rând, trebuie spus că husele de la BitCase sunt premium, calitative până la cel mai mic detaliu, spatele lor fiind din sticlă tempered ce oferă o senzație plăcută la atingere. Imaginile, acompaniate de numele tău, vor fi clare, realiste, întocmai cum îți dorești.

Husele de la BitCase nu doar că arată extrem de bine, ci și facilitează și încărcarea fără fir, fiind compatibile cu smartphone-urile ce dispun de încărcare wireless. Cât despre protecția pe care o oferă, aceasta este de 100% pe spate, ferindu-te astfel de evenimente mai puțin plăcute.

Prețul unei personalizări, indiferent dacă vorbim de husele personalizabile cu numele tău sau de cele personalizate cu poza ta, este acelasi pentru orice model de telefon, fie ca ai ultimul model de iPhone sau printre primele modele de Huawei. Dacă optezi pentru plata cu cardul bancar în mediul online transportul va fi gratuit, realizat prin curier rapid. În caz contrar, se percepe o taxă extra în valoare de 4 lei pe care o achiți ramburs la primirea coletului.

Hai la BitCase pentru a fi tu cel care dă tonul trendului din toamna aceasta! Husele personalizabile te pot ajuta să expui cea mai bună varianta a ta într-un anotimp pentru care nu s-au definitivat pe deplin tendințele!

Domenii: Retail

John CT

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →