Toamna târzie vine cu preţuri mai mici ale mașinilor second hand

Publicat pe 1 Octombrie 2018
Iată că sezonul vacanţelor de vară a luat sfârșit, iar toamna vine cu pași mărunţi. Pe lângă începerea activităţii la locul de muncă, al școlilor pentru copii, toamna aduce și vești mai bune pentru cei care doresc să achiziţioneze o mașină second hand.

Conform specialiștilor de la unul dintre cei mai renumiţi dealeri autorizaţi de mașini second hand din ţara noastră, și anume Auto Rulate București, la fel ca în orice alt domeniu, și piaţa auto din România are anumite fluctuaţii de preţuri, iar în cazul mașinilor second hand, acest lucru se manifestă în funcţie de sezon.  

Odată cu trecerea de la sezonul de vară la cel de toamnă, preţurile mașinilor second hand încep să scadă constant, iar toamna târzie vine cu preţuri considerabil mai mici ale unei mașini second hand faţă de sezonul de vară sau cel de primăvară. Totuși, cele mai reduse preţuri pentru o mașină second hand sunt la începutul iernii, atunci când și dealerii auto au de obicei cel mai redus număr de mașini oferite spre vânzare. În consecinţă, dacă sunteţi interesat în a cumpăra o mașină second hand, ar trebui să staţi cu ochii pe dealerii de mașini second hand pentru că începând cu această perioadă a anului, preţurile la aceste mașini vor scădea considerabil. 

Desigur, tipul de mașină dorit poate fi influenţat și de anotimpul în care ne aflăm. Dacă ţinem cont de părerea specialiștilor în marketing ai celor de la Auto Rulate București, atunci este momentul să achiziţionăm mașini decapotabile, ale căror preţuri scad acum și cresc odată cu apropierea verii. Pentru că o mașină decapotabilă va atrage cu siguranţă privirile pe orice drum aflat pe coasta unei mări având o apă de culoare turcoaz. Dar pentru că sezonul rece se apropie, trebuie spus că în perioada de iarnă cresc simţitor preţurile la mașinile second hand de tip SUV sau cele cu tracţiune integrală. Prin urmare, dacă vă doriţi achiziţionarea unei astfel de mașini second hand acum la început de toamnă, acest lucru poate fi o foarte bună alegere. Fie că alegeţi să vă cumpăraţi din timp o mașină pentru vara viitoare, fie că aveţi nevoie de o mașină pentru iarna care urmează, dealerii de mașini second hand deţin o ofertă foarte diversificată. 

Toamna vine mai tot timpul cu cheltuieli de tot felul, de la cheltuieli generate cu schimbarea garderobei pentru toamnă, la cheltuieli ocazionate cu începerea școlii de către copii sau de cheltuieli cu pregătirea surselor de încălzire pentru iarnă. Dacă toate aceste cheltuieli vă fac să renunţaţi la ideea de a achiziţiona mașina second hand de care sunteţi interesaţi, atunci trebuie să știţi că dealerii autorizaţi de mașini second hand au venit cu soluţii pentru clienţii lor. Astfel, orice client dornic de achiziţionarea unei mașini second hand poate apela la un credit oferit de băncile partenere ale dealerilor de mașini second hand. Mai mult decât atât, Auto Rulate București a adus ceva cu adevărat inovativ în domeniul programelor de creditare, și anume posibilitatea de a cumpăra masini second hand in rate fara dobanda. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că orice client interesat de achiziţionarea unei masini second hand in rate fara dobanda poate să plătească mașina second hand achiziţionată în maxim 24 de luni având o dobândă de 0%. Această abordare este cu siguranţă una nemaiîntâlnită pe piaţa auto din ţara noastră, iar teama de a apela la un credit dispare pentru că nu veţi fi nevoiţi să acoperiţi și cheltuielile generate de dobânda aferentă mai tuturor tipurilor de credite. 

Pe lângă consultanţă în achiziţionarea de mașini second hand, revizia mașinii cumpărate la livrare și garanţia faptului că fiecare mașină second hand vine cu un kilometraj real, cei de la Auto Rulate București s-au gândit și la faptul că o mână de ajutor într-un program de creditare cu dobândă 0% ar fi binevenit. În consecinţă, dacă aţi găsit mașina pe care o căutaţi, ţineţi cont de această șansă de achiziţionare a unei masini second hand in rate fara dobanda, șansă oferită de către Auto Rulate București. Acest program de creditare, coroborat cu faptul că preţurile la mașini second hand scad toamna pot face ca achiziţionarea unei mașini second hand să devină un pas mai ușor de realizat.  

Domenii: Auto

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →