Tommy Hilfiger lanseaza prima colectie capsula TOMMYXMERCEDES-BENZ

Publicat pe 9 Aprilie 2019
Tommy Hilfiger anunta lansarea primei colectii capsula pentru barbati TommyXMercedes-Benz

Tommy Hilfiger anunta lansarea primei colectii capsula pentru barbati TommyXMercedes-Benz, dezvoltata in baza parteneriatului strategic incheiat pe mai multi ani cu Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Colectia imbina mostenirea clasica americana cool a brandului TOMMY HILFIGER cu expertiza tehnica inovatoare a celor ce sunt de cinci ori Campioni Mondiali Formula One®. 

Colectia s-a lansat la nivel global in reprezentantele Mercedes-Benz si in magazinele Tommy Hilfiger selectionate incepand cu data de 1 aprilie 2019.

,,Ca fan al motorsportului de-a lungul vietii, m-a inspirat oportunitatea de a-mi uni fortele cu Campionii Mondiali Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport si a imbina pasiunea comuna a celor doua branduri pentru modelele moderne si pentru inovare”, a declarat Tommy Hilfiger. ,,Colectia capsula TommyXMercedes-Benz Primavara 2019 pune in lumina stiluri atemporale cu o nota tehnica pentru noua generatie de fani ai curselor de viteza si ai brandului TOMMY HILFIGER”. 

Campania digitala TommyXMercedes-Benz Primavara 2019 celebreaza valorile impartasite de cele doua branduri Tommy Hilfiger si Mercedes-AMG Petronas Motorsport pentru calitate, modele durabile si inovatie. Prezentand-ul pe modelul Andrew Cooper si un Mercedes-Benz 300 SL vintage, mood-ul este unul sofisticat si elevat. 

Colectia capsula pentru barbati TommyXMercedes-Benz prezinta stiluri atemporale, inclusiv pantalonii chino, jacheta bomber si jeans la care s-au adaugat elemente functionale, precum finisaje pentru controlul climatului si fire textile rezistente la indoire intr-o paleta de rosu, alb si albastru subliniata cu gri si negru. Banda-semnatura TOMMY HILFIGER este reinventata intr-o maniera minimalist, amplasata pe fermoare metalice, mici detalii si pe linia glugii, in timp ce liniile albastru pop adauga un twist neasteptat lookului classic. Colectia este simpla si sofisticata pentru Barbatul Tommy. 

Incepand cu sezonul 2018, TOMMY HILFIGER a devenit Partenerul Oficial pentru Vestimentatie al brandului Mercedes-AMG Petronas Motorsport, bazandu-se pe patrimoniul sportiv pe care Tommy Hilfiger l-a imbratisat inca de cand a fondat brandul. Parteneriatul cu echipa mondiala de top Formula One™ si leaderul in inovatia automobilelor subliniaza viziunea lui Tommy Hilfiger de a eleva si dezvolta in mod continuu brandul pe pietele cheie pentru o noua generatie de consumatori TOMMY HILFIGER.

Prietenii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei pe platformele de social media folosind #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz si @TommyHilfiger.

# # #

Despre Sarkk

Fondata in 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, F.Y.R.O.M. si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite in cadrul unei retele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri si o retea extinsa de magazine multibrand.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →