TOMMY HILFIGER RENOVEAZA MAGAZINUL DIN IULIUS MALL, CLUJ IN NOUL CONCEPT

Publicat pe 29 Mai 2019
BUCURESTI,ROMANIA (Mai 2019) Tommy Hilfiger anunta deschiderea magazinului Tommy Hilfiger la parterul centrului comercial Iulius Mall din Cluj. Dupa opt ani de functionare la cele mai inalte standarde in Cluj, magazinul Tommy Hilfiger se re-deschide pentru fanii si clientii brandului cu un nou design, cu scopul de a oferi o experienta superioara publicului, constand intr-un amestec de moda si inovatie, stil clasic cu detalii moderne. Magazinul este operat de compania Sarkk S.A., distribuitorul oficial al brandului Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

Interiorul magazinului reflecta fuziunea dintre stilul clasic si cel modern, subliniind inca o data ADN-ul cool american al brandului. Picturi artistice cu logo-ul Tommy Hilfiger si culorile sale emblematice, mobilierul din lemn cu elemente metalice, precum si corpurile de iluminat cu o tusa moderna sunt prezente in intregul spatiu, impartasind spiritul si valorile brandului, aceleasi care pot fi gasite in orice colectie semnata de Tommy Hilfiger. 

Noul magazin prezinta colectiile Tommy Hilfiger de Primavara-Vara 2019 pentru femei si barbati, celebrand Rebelii cu o Cauza de pe intregul Glob, persoanele care nu incearca sa faca o declaratie prin cuvinte, dar stiu ca stilul si prezenta lor vorbesc intr-un mod mai subtil. Croielile contemporane in culori pop si dungi, carourile, elementele sustenabile sunt prezente in colectii, in timp ce imbratisam nostalgia trecutului, privind insa spre viitor. 

,Intotdeauna scopul nostru este acela de a oferi clientilor noi experiente interesante, renovarea magazinelor in noul concept facand parte din strategia noastra de dezvoltare in Romania. Am adus inovatia si imbunatatirea experientei clientilor ca principale ingrediente ale noului concept, realizat in magazinul din Cluj”, a declarat Sylvie Gerogianni - Marketing & Communications Manager la SARKK.

# # #

Despre Sarkk

Fondata in 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite in cadrul unei retele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri si o retea extinsa de magazine multibrand.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →