TonerPRO.ro ofera sfaturi practice – Utilizati cartuse imprimanta Canon pentru rezultate optime la printare

Publicat pe 12 Martie 2018
Cartusele originale prezinta avantajul de a fi proiectate de acelasi brand producator al imprimantei pe care o utilizati.

Astfel, calitatea excelenta si durabilitatea documentelor imprimate este intotdeauna asigurata de folosirea hartiei si consumabile originale cartuse imprimanta Canon pentru print-uri ireprosabile.  

Despre hartia si cartusele de imprimanta Canon

In mod ideal, operarea multifunctionalei sau a imprimantei din dotare este realizata impreuna cu produse consumabile fabricate de acelasi brand.

Utilizate impreuna, tonerele, cartusele, hartia fotografica si imprimantele Canon ofera imprimarea la cele mai inalte standarde si intretinerea optima aparaturii utilizate.

Cartusele originale contin compusi care nu ofera doar imprimare calitativa, ci si curata sistemul de imprimare.

Cartuse si tonere Canon

Culorile cartuselor originale ofera claritatea si longevitatea dorita de toti utilizatorii pentru documentele, imaginile sau fotografiile imprimate. In functie de frecventa imprimarii, puteti achizitiona pachetele potrivite pentru numarul de documente si fotografii imprimate lunar.

Hartia Canon

Canon produce diferite tipuri de hartie care la fel ca si cartusele originale asigura calitatea exceptionala pentru o gama larga de aplicatii care necesita anumite cerinte.

Hartia fotografica de calitate este caracterizata de textura lucioasa pentru a raspunde cu succes proiectelor fotografice, fie ca sunteti fotograf profesionist sau printati fotografiile din vacanta.

Pe langa hartia fotografica, exista si hartia cu textura mata sau luciu redus, potrivita pentru imprimarea creativa: felicitari, invitatii pentru botez, nunta etc. Ambele categorii sunt disponibile in diferite dimensiuni, astfel incat puteti realiza orice tip de imprimare.

Reciclarea cartuselor utilizate – O responsabilitate care le revine tuturor utilizatorilor de imprimante

Activitate birotica necesita utilizarea diferitelor resurse, articole de papetarie si consumabile diverse. Majoritatea marcilor de imprimante au adoptat atitudinea responsabila si recomanda tuturor utilizatorilor sa recicleze atat hartia, cat si cartusele schimbate.

Identificati variantele – centrele de reciclare si returnati cartusele utilizate fara costuri, pentru a contribui la reducerea deseurilor.

TonerPRO.ro – Un furnizor de incredere pentru cartuse imprimanta Canon

Magazinul online TonerPRO le pune la dispozitie clientilor o gama variata de consumabile pentru imprimante apartinand diferitelor marci producatoare cunoscute: cartuse sau tonere pentru imprimantele Canon, Lexmark, HP, Samsung, atat originale cat si compatibile.

Selectarea tipului de cartuse reprezinta o decizie care depinde de mai multe criterii: frecventa utilizarii, tipul de imprimanta utilizat, numarul de pagini imprimate.

Frecventa utilizarii - Se refera la numarul de pagini printate, in functie de tipul de utilizare. Pentru utilizarea de acasa, respectiv imprimarea ocazionala, puteti opta pentru cartuse mai mici – capacitate de imprimare un numar redus de pagini;

Tipul de imprimanta utilizat - Unele companii utilizeaza imprimantele exclusiv pentru imprimarea documentelor text.

In acest caz, reprezentantii TonerPRO le recomanda clientilor sa achizitioneze cartuse cu cerneala neagra – capacitate de imprimare pentru un numar mare de pagini;

Numarul de pagini imprimate - Color sau alb-negru, pentru un numar mare de pagini imprimate, alegeti intotdeauna cartusele cu capacitate mare, pentru reducerea costurilor lunare achitate.

TonerPRO garanteaza aceleasi rezultate calitative si intretinerea optima a imprimantelor utilizate, consumabilele compatibile fiind fabricate la aceleasi standarde. 

Puteti identifica consumabilele originale sau compatibile prin introducerea datelor aparaturii utilizate– multifunctionala sau imprimanta din dotare: brandul producator, seria si numarul.

Date de contact

Telefon - 021 348 15 19

Mail - comenzi@tonerpro.ro

Domenii: Educatie

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →