Top 10 băuturi alcoolice recomandate pentru luna septembrie

Publicat pe 14 Septembrie 2020
Septembrie este luna care face trecerea de la vremea caldă spre vremea rece, iar acest aspect contează pentru românii care vor deguste noi sortimente de băuturi alcoolice sau să se bucure în continuare de o băutură bună în aer liber.

Tot în această lună mai mult de jumătate dintre români își sărbătoresc ziua numelui, iar asta înseamnă încă un motiv în plus de petrecere. Mai jos vei regăsi un top al celor 10 cele mai recomandate băuturi alcoolice pe care le poți încerca în luna septembrie.

Top 10 băuturi alcoolice recomandate în luna septembrie

Rom Ron Zacapa XO, 0.7L

Rom Ron Zacapa XO, 0.7L este un rom din categoria rom dark și face parte din clasa premium a acestui brand. Acesta are o concentrație alcoolică de 40% și vine ambalat într-o sticlă elegantă. Rom Ron Zacapa XO are aromă de caramel, frunze de tabaco, ceai negru și parfum de lalele, iar finish-ul este lung și aromat. Romul are culoarea aramiu cu tonuri de mahon și se poate servi ca atare sau ca bază pentru cocktailuri celebre precum Admiral Vernon`s Lime Grog.

Coniac Hennessy VS, 40% alc., 0.7L

Coniac Hennessy VS, 40% alc., 0.7L este cel mai vândut coniac din întreaga lume, având un gust plăcut de migdale combinată cu vanilie și nuanțe subtile de lemn. Una dintre caracteristicile cele mai apreciate ale Coniac Hennessy VS este reprezentată de parfumul său care are note bogate de lemn de stejar amestecat cu un mix de nuci și condimente.

Acesta poate fi servit la evenimentele importante sau poate reprezenta baza pentru cocktailuri celebre precum French Connection.

Rom negru Ron Zacapa Centenario 23 Solera, 1L

Rom negru Ron Zacapa Centenario 23 Solera, 1L este un rom clasic și complex, care are o vechime de 23 de ani. Acesta este originar din Zacapa, Guatemala. Romul are în componența sa arome esențiale de caramel, vanilie, cacao și note lemnoase, fiind completate de nuci caramelizate și prăjite.

Gustul acestui rom este plin de rafinament, foarte bogat și dulce. Ron Zacapa Centenario poate fi consumat ca atare sau în combinații cu alte băuturi alcoolice din care rezultă cocktailuri celebre, precum Ace of Clubs.

Vin alb sec, Feteasca Regala, Sole Recas, 0.75L, 13.5% alc.

Vinul alb sec, Feteasca Regala, Sole Recas este un vin matur, cu nuanțe de semințe prăjite și caise confiate, care are o densitate potrivită și un aspect mătăsos, ce conține un amestec de senzații iuți de fructe albe cum sunt piersicile crude și ananasul necopt cu senzațiile înțepate de lemn de salcâm, obținându-se astfel un gust perfect echilibrat și autentic.

Acest vin se asociază perfect cu preparate din pește.

Coniac Baron Otard VSOP, 40% alc., 0.7L

Coniac Baron Otard VSOP, 40% alc., 0.7L este un coniac bogat și elegant ce a apărut pentru prima dată în anul 1795. Acesta are un gust plăcut de fructe și condimente speciale care îi desăvârșesc aroma.

Casa de Cognac Otard este una dintre cele mai cunoscute datorită calității produselor sale.

Bere Budweiser 0.33L

Budweiser este o bere de origine canadiană care se comercializează la nivel global și este apreciată de toți consumatorii ei. Pentru prepararea ei se folosesc ingrediente speciale, alese în baza unor criterii stricte: hamei, malț, drojdie de bere și apă.

Budweiser este un brand care se află în plină ascensiune, iar consumatorii îl îndrăgesc pentru gustul deosebit pe care produsele sale îl au.

Bere Ciucas 2.5L BAX*6 buc

Berea Ciucas este o modalitate de relaxare a fiecărei zi. Aceasta este fabricată de ursus Breweries și își are istoria în anul 1892. Berea Ciucas este de culoare blondă și are un gust intens dat de ingredientele folosite în prepararea ei: apa, malțul, porumbul, hameiul și drojdia.

Lichior AGWA DE BOLIVIA + 2 GLASSES 0.7L

Lichiorul Agwa de Bolivia este preparat din 37 de ierburi aromatice și medicinale, printre care se regăsește ceaiul verde, guarana și ginsengul. Agwa de Bolivia este singurul lichior din lume creat din frunze de coca. Acesta are o aromă intensă, dintre care cele mai pronunțate sunt menta, tutunul uscat și eucaliptul.

Lichiorul poate fi consumat ca atare sau în combinații de cocktailuri.

Whisky Lagavulin Distiller's Edition, 43% alc., 0.7L

Whisky Lagavulin Distiller's Edition este originar din satul Lagavulin din sudul insulei Islay, Scoția. Toate băuturile alcoolice provenit din distileria Lagavulin sunt renumite pentru maiestuosul lor fum de turnă Hebridean, pentru aromele bogate și complexe, dar și pentru finish-ul lung, dulce și plin de putere.

Whisky-ul poate fi consumat ca atare sau în combinații de cocktailuri celebre precum Three Wise Men sau Ruby Manhattan.

 Foursquare Premise 10 YO Rum 46% 0.7L

Foursquare Premise 10 YO Rum 46% 0.7L este un rom din Barbados, învechit 10 ani, produs de Foursquare Distillery, de către familia Seale.

Rețeta sa este una relativ simplă însă procesul este de durată. Foursquare Premise 10 YO Rum 46% 0.7L este un rom amestecat autentic, 3 ani maturat în butoaie în care a fost bourbon și șapte ani în butoaie de sherry, iar apoi este distilat în stil tradițional twin colon. Acesta are o aromă dulce, de stejar prăjit și un indiciu de fructe de pădure. Influențele vaselor în care este învechit romul se simte, astfel încât avem tonuri de vin, lămâie și fructe.

Foursquare Premise 10 YO Rum 46% 0.7L se poate consuma ca atare sau în combinații de cocktailuri.

Toate aceste băuturi le găsiți pe ALcool Discount, la prețuri accesibile. 

Domenii: Retail

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →