Top 3 aparate utile la birou: Cum le alegi pe cele potrivite


Publicat pe 19 Februarie 2019
Bucătăria de la birou este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru a asigura condiții optime de lucru angajaților tăi. Aceasta îi va ajuta să socializeze în timpul pauzelor de masă și să servească masa de prânz liniștiți, fără a-și concentra atenția asupra dispozitivelor de lucru. Dacă vrei să amenajezi o bucătărie pe gustul tuturor la birou, aceasta trebuie să fie spațioasă și dotată cu toate accesoriile necesare.

Îți prezentăm în continuare principalele avantaje ale amenajării bucătăriei de la birou și trei aparate foarte utile pentru aceasta, care ar trebuie să existe la orice loc de muncă.


Beneficiile amenajării unei bucătării la birou

Este important ca angajații unei firme să beneficieze de un loc în care să poată lua masa liniștiți. În plus, atunci când acest spațiu există, aceștia știu că au posibilitatea de a aduce mâncare de acasă, pentru a adopta un stil de viață mai sănătos. Mai mult decât atât, aceștia vor putea economisi resurse financiare importante, pe care altfel ar fi fost nevoiți să le investească pentru a comanda mâncarea online. De asemenea, bucătăria biroului reprezintă un spațiu foarte bun pentru socializare în pauza de masă și atunci când există ocazii speciale precum aniversările sau anumite sărbători.

Aparatul de cafea, sursa unor dimineți productive

Dacă există un obiect care nu trebuie să lipsească de la niciun loc de muncă, acela este aparatul de cafea. Acesta este izvorul de energie al echipei tale, motiv pentru care este indicat să îl alegi cu atenție. Pentru a lua decizia cea mai bună atunci când cumperi un aparat nou de cafea, ține cont de următoarele aspecte: 


  • Acesta trebuie să fi ușor de folosit și de curățat.
  • Este indicat sa alegi un aparat care sa poată prepara mai multe sortimente de cafea, inclusiv cele pe bază de lapte.

Poți opta pentru unul dintre cele mai bune aparate de cafea de pe lafantana.ro, care îndeplinesc criteriile de mai sus, au un design plăcut și asigură un raport bun preț-calitate. 

Dozatorul de apă, elementul-cheie pentru sănătatea angajaților

Un element important pentru bucătăria amenajată în cadrul unui birou este dozatorul de apă. Întrucât este recomandat să bem cel puțin doi litri de lichide în fiecare zi, pentru a ne menține energici și sănătoși, angajaților tăi nu ar trebui să le lipsească rezervele de apă la birou. 

Atunci când achiziționezi un dozator nou, ține cont de faptul că acesta trebuie să fie prevăzut și cu funcția de încălzire. În primul rând, aceasta este utilă pentru zilele friguroase în care personalul companiei și clienții care vă vor vizita la sediu vor dori să bea un ceai fierbinte. În al doilea rând, este important ca aceștia sa poată seta singuri temperatura dorită pentru apa pe care o consumă.


Cuptorul cu microunde, accesoriul ideal pentru masa de la birou

Cuptorul cu microunde este cel de-al treilea aparat care nu ar trebui să lipsească din bucătăria de la birou. Acesta este unul dintre cele mai frecvent utilizate aparate din pauzele de masă, motiv pentru care trebuie să fie ales cu atenție. Este indicat să optezi pentru un produs care asigură un consum redus, care să fie ușor de curățat și cu ajutorul căruia să încălzești rapid mâncarea.

Prin urmare, un aparat de cafea, un dozator de apă și un cuptor cu microunde de calitate reprezintă principalele trei aparate care nu trebuie să lipsească din bucătăria niciunui birou. 

Domenii: Investitii

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →