Top 3 Coliere pentru nunți și evenimente speciale

Publicat pe 5 Februarie 2024
Să alegi colierul pe care îl vei purta la propria nuntă sau la un eveniment special care te așteaptă nu este o decizie ușoară. Trebuie să iei în considerare factori precum: cât de bine se asortează cu restul ținutei, ce tip de colier te avantajează cel mai tare și cum poți combina această bijuterie cu alte accesorii. În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi după care să te ghidezi!

Să alegi colierul pe care îl vei purta la propria nuntă sau la un eveniment special care te așteaptă nu este o decizie ușoară. Trebuie să iei în considerare factori precum: cât de bine se asortează cu restul ținutei, ce tip de colier te avantajează cel mai tare și cum poți combina această bijuterie cu alte accesorii. În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi după care să te ghidezi!

1. Cum alegi colierul pentru evenimente speciale?

În general, colierele de damă de la Pandora pot fi adecvate oricărui eveniment special. Fie că vrei un model discret, cu câteva pietre strălucitoare sau vrei să transformi această bijuterie într-una de tip statement, nu vei da niciodată greș cu următoarele modele:

Coliere cu forme neobișnuite

Dacă în locul unui colier rotund sau în formă de V ai opta pentru unul cu unghiuri ascuțite la bază, care să atragă astfel atenția înspre zona pieptului? În special dacă porți o rochie care evidențiază bustul, cu sau fără bretele, un astfel de colier te va pune cu siguranță în evidență.

Alege un model simplu din argint, cu o terminație de tip wishbone! Acesta nu are doar un design unic, ci și o semnificație aparte. Iadeșul te îndeamnă nu numai să îți pui o dorință, ci și să lucrezi activ la împlinirea ei. Prin urmare, o astfel de bijuterie este ideală pentru ziua nunții tale sau a unei prietene apropiate.

2. Coliere cu pietre semiprețioase

Nimic nu strigă mai tare “eleganță” decât colierele decorate cu diferite tipuri de pietre semiprețioase. Cercetează pentru a afla care dintre acestea este piatra lunii tale de naștere, astfel încât să porți un accesoriu care te reprezintă complet! De exemplu, acvamarinul este piatra prețioasă a celor născuți în luna martie. O piatră semiprețioasă în aceeași nuanță îți va purta cu siguranță noroc la orice eveniment.

În general, astfel de coliere se găsesc în formă de V, însă poți crea un efect deosebit dacă optezi pentru un model strâns în jurul gâtului, care să accentueze frumos contrastul dintre gât și clavicule. Alege bijuteria și în funcție de tipul de decolteu pe care urmează să îl porți, astfel încât să se poată completa reciproc!

3. Coliere cu bare pavé

Bijuteriile cu bare pavé pot fi recunoscute după pietricelele de mici dimensiuni care sunt plasate atât de aproape una de cealaltă încât metalul care le ține împreună pare aproape inexistent. Termenul vine din limba franceză și, în acest context, se referă la “a pava” o bijuterie cu mici diamante sau pietre prețioase.

Prin urmare, colierele de acest tip sunt foarte prețioase și îți vor conferi negreșit un look extrem de elegant! Datorită simplității lor, pot fi asortate cu ușurință oricărei palete cromatice pe care o alegi pentru outfitul tău. Mai mult decât atât, o astfel de bijuterie este ideală atât pentru petrecerile în aer liber din sezonul cald, cât și pentru cele de interior, ținute după lăsarea întunericului. Pietrele vor străluci într-un mod care te va pune în evidență la orice eveniment.

Ține cont de recomandările noastre și pregătește-ți din timp ținuta pentru evenimentele care te așteaptă. Fie că este vorba despre propria nuntă sau a unei persoane apropiate, alegerea bijuteriilor potrivite este un pas pe care nu trebuie să îl neglijezi.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!